Sorma ya. o turuncu mavi kıyafeti daha iyiydi.Kakunun o kıyafetlere hiç yakışmaması. Tipini seveyim ben onun kasdfhdflas
Ama kakucum her türlü iyi.
Sorma ya. o turuncu mavi kıyafeti daha iyiydi.Kakunun o kıyafetlere hiç yakışmaması. Tipini seveyim ben onun kasdfhdflas
Hükümeti ilgilendiren konu dünya ile ilgili çok önemli bir mesele olabilir. Atıyorum biri dünyayı yok etmek istiyordur, bu konu ile ilgili bir birleşme gereklidir. Beyazsakal'ı uyardığı gibi yani.Sıkıntı o zaten. Shanks ne zamandan beri dünya hükümetini düşünür oldu. Tamamen yanlış anlamışız Kızıl Saçlıyı.
Lucci tek hamlede bütün ejderleri öldürebilecek çapta birisi. Belli ki onların politik gücünü kullanarak kendine mevki sağlıyor. Yoksa kimseyi umursadığı yok.Lucci akıllı adam. Şimdilik yalamaya devam eder ama zayıf düştüklerini hissedince fişi çeker
ne diyon abi sen ne havası skdldjsldjdGarp'ın ünvanı bile hava cıva dolu. Roger'ı o mu yakaladı? Hayır. Kahraman diye ünvan vermişler milleti Roger'ı yakaladı diye kandırmışlar.
İyilikle alakası yok. Hükumete laf edip Kutsalların köpeği oldu. Sorun bu benim için.Yav hacılar lucci kötü bir karakter neden iyilik yapsın yav çok duygusal bakıyorsunuz olaya illa herkes iyi olsun istiyorsunuz
Lucci görevini yaptı orda mecbur onları dinlemek zorunda dinlemeyip prensesi kurtarıp işinden neden olsun ?
Hem savaş önlemiş oldu böylelikle.
Nolur az düşünün hacılarım ya
Teach arkadışını arkadan vurdu ve tayfasına ihanet etti eee şimdi teach den nefret mi edelim ? Hayır gayet başarılı bir kötü karakter teach.
Bölüme gelirsek shanks kendisi gitmiş anlaşılan. Kizaru ve shanks her sahne aldığında beni etkilemeye devam ediyor. Kizaru umursamaz olduğu kadar da cesaretli.
Çok iyi oldu ya bu Rocks'lar. Bekliyordum bu grubu öncesinden beri. En azından adlarının geçmesini. Çünkü Roger Garp WB gibi eski jenarasyonların kimlere karşı savaştıkları felan daha da zenginleştirir konuyu. Umarım hayal kırıklığına uğratmaz bunlar konusunda. Bu adamlar belki de bahsi geçen WB ile alakası olan gruptur. Belki zamanında WB'nin içinde bulunduğu tayfadır.ne diyon abi sen ne havası skdldjsldjd
Roger'ı onun yakaladığı hiçbir yerde geçmiyor zaten. Ama çoğu kişi öyle duyurulduğunu varsayıyordu. hero unvanı oradan gelme diyorlardı. değilmiş.