Yapılan atarın seviyesi yaptığın kişi kadardır.Gorosei orda olmadan atar gider yapsa boş atar olur.Diğer yandan Fuji ve Ryokoku da orada.Değişik bir şey olacak.Dragon toplantının başlamasını beklicek mi acaba
Yapılan atarın seviyesi yaptığın kişi kadardır.Gorosei orda olmadan atar gider yapsa boş atar olur.Diğer yandan Fuji ve Ryokoku da orada.Değişik bir şey olacak.Dragon toplantının başlamasını beklicek mi acaba
Valla hükümetin bütün gücü o 8-10 km kare alanda heralde şuan. Yeni marinenin ne kadar yakın olduğuna bağlı gerçi ama baya yakın sonuçta.Yapılan atarın seviyesi yaptığın kişi kadardır.Gorosei orda olmadan atar gider yapsa boş atar olur.Diğer yandan Fuji ve Ryokoku da orada.Değişik bir şey olacak.
Yeni Mfde Sakazuki ve Borsalino var MGde Fuji ve diğeri.İlk ikisi Dragonu görür görmez dalacak adamlar ama diğer ikisinin ne yapacağını kestiremiyorum.Hiç sanmıyorum ama Kuzan gelirse ortalık karışır.Valla hükümetin bütün gücü o 8-10 km kare alanda heralde şuan. Yeni marinenin ne kadar yakın olduğuna bağlı gerçi ama baya yakın sonuçta.
Reise dalmadan önce Zincirlikuyu'yu arayıp yer ayırtsınlarYeni Mfde Sakazuki ve Borsalino var MGde Fuji ve diğeri.İlk ikisi Dragonu görür görmez dalacak adamlar ama diğer ikisinin ne yapacağını kestiremiyorum.Hiç sanmıyorum ama Kuzan gelirse ortalık karışır.
Delikanlı Sakazuki be.Mezarını bile ayırtıyor deleceği adamın.Reis'e dalmadan önce Zincirlikuyu'yu arayıp yer ayırtsınlar
Biri senin kardeşini delse öldürse iç organlarını yaksa kin gütmezsin yani. Ama biz gütmeyene laf çakınca cahil oluyoruz. Bazen farkındalık yaratacağım derken ipin ucunu kaçırıyorsun.Mükemmel. Kin gütmemek erdemdir zaten. Kin gütmüyor diye gömmek de cahilliktir. Kimse kusura bakmasın.
Ben yapabilirim demedim ki?Biri senin kardeşini delse öldürse iç organlarını yaksa kin gütmezsin yani. Ama biz gütmeyene laf çakınca cahil oluyoruz. Bazen farkındalık yaratacağım derken ipin ucunu kaçırıyorsun.
Söyleminle eylemin örtüşmüyorBen yapabilirim demedim ki?