Dandik filmlerde oBazen film fragmandan ibarettir bunu da unutma ama.
Prime yaşında bir Monkey D. den zayıflık beklemekte biraz şey yani Şov.
Dandik filmlerde oBazen film fragmandan ibarettir bunu da unutma ama.
Bazen de fragmanı filminden iyi olduğu oluyor.Bazen film fragmandan ibarettir bunu da unutma ama.
En son soru-cevap kısmında gördüm Smoker Katakuri ayarında tutmuş galiba güç seviyesini.Düşünüyorum da biz fuji seviyesi diyerek bol kepçeden bile vermiş olabiliriz daha beter çıkabilir.Dandik filmlerde o
Neyse ki sizin dedikleriniz hiç tutmuyorEn son soru-cevap kısmında gördüm Smoker Katakuri ayarında tutmuş galiba güç seviyesini.Düşünüyorum da biz fuji seviyesi diyerek bol kepçeden bile vermiş olabiliriz daha beter çıkabilir.
Bazen de tüm film kaçış anlatırBazen de fragmanı filminden iyi olduğu oluyor.
Bazen de hapishaneden kurtarılma hikayeleri çok tutulur.Bazen de tüm film kaçış anlatır
Kaçmak seçeneğin olmadığı durumdur. Önemli olan geri dönüp dönmeyecegindir.Bazen de tüm film kaçış anlatır
Önemli olan geri döndükten sonra da arkada birilerini bırakıp kaçmaktırKaçmak seçeneğin olmadığı durumdur. Önemli olan geri dönüp dönmeyecegindir.
Bazen de hikaye yarıda biterBazen de hapishaneden kurtarılma hikayeleri çok tutulur.
Önemli olan arkada bırakabilecek birilerine de sahip olmaktır.Önemli olan geri döndükten sonra da arkasında birilerini bırakıp kaçmaktır
Bazen de hikaye yarıda biter
Tamam lan üzülmeÖnemli olan geri döndükten sonra da arkada birilerini bırakıp kaçmaktır
Bazen de hikaye yarıda biter