%0 diye bir şey yoktur.Bence ;
Shanks'ın hain olma ihtimali : %0.
Shanks'ın ve Gorosei'nin "Shirahoshi=Poseidon"'dan haberdar olma ihtimali : %0
%0 diye bir şey yoktur.Bence ;
Shanks'ın hain olma ihtimali : %0.
Shanks'ın ve Gorosei'nin "Shirahoshi=Poseidon"'dan haberdar olma ihtimali : %0
Van piisin bitme ihtimali %0%0 diye bir şey yoktur.
+ bilmem kaç.Van piisin bitme ihtimali %0
Çünkü adamın kavga çıkarmaya değil konuşmaya geldiğini biliyorlar. Aynı Beyazsakalın bildiği gibi.Olsun abi karşılarında Kaido veya Big Mom olduğunu düşün, böyle rahat olamazlar.
Beyazsakal gayet iyi biliyordu Shanks'ın konuşmak için geldiğini.Çünkü adamın kavga çıkarmaya değil konuşmaya geldiğini biliyorlar. Aynı Beyazsakalın bilmedi gibi.
Yanlış yazmışım düzelttim sen yazdığın sıra.Beyazsakal gayet iyi biliyordu Shanks'ın konuşmak için geldiğini.
Bende okuyunca şaşırdım cümlenin başı ile sonu niye çelişiyor diyeYanlış yazmışım düzelttim sen yazdığın sıra.
Aynen cümlenin akışından anlamalıydınBende okuyunca şaşırdım cümlenin başı ile sonu niye çelişiyor diye
Shanks tipik bir iyi karakter, kötü biri çıkmaz ama oradakilerle bir bağlantısı var ya da ışınlanma falan yapabiliyor bence. Kucağına gelen yonkoyu bırakıyorsun, olmaz öyle. Belki de öyledir ama sadece konuşmak anlaşmak falan, ne bileyim başka türlüsünü aklım kesmiyorWb'ni nasıl zararı yok adamlar düşmanlar ama belli bir konu için oturup konuşabilir anlaşma yapabilirler bakınız devletler toplantı yapar gizli gizli anlaşmalar Shanks sadece bir korsan degıl adam yonkou şu acıdan bakmayı unutuyorsunuz kazanamasa bile sizce rahatlıkla Shanks gibi birini indirebilirlermi shanks'in gücünü daha tam bilmiyoruz ama orda onca kral onca kutsal ejder varken bu riski alamazlar almazlar da çünkü shanks oraya bir konu için konuşmaya geliyor ve mevkisinden dolayı goroseiler konusuyor . Bazıları teşekkür etmesine laf etmiş orda klasik beni dinlediğiniz için kibarlık yapıyor güçsüzlüğünden veya hainliğinden degıl ace zamanında ahçıya teşekkür ediyordu yemeklerden dolayı güçsüzmüydü ozaman ace onlar dinlemeyi kabul ettikleri için teşekkür ediyor isteseler nasıl buraya geldin diyerek saldırabılırler savaşabılırler .
Ben fuji ve ryoguyu tamamen unuttum garp ile dragon karsı karsıya gelebilirlermi acaba babam ve oglum gıbı
Tamam işte bm ve kaido’yu nasıl biliyorlarsa shanksi de az çok biliyorlardır. Shanks öyle mekan basıp milleti öldürecek adam değilOlsun abi karşılarında Kaido veya Big Mom olduğunu düşün, böyle rahat olamazlar.