Yok bakmadım resimlere. Kıyafetleri de Arap şeyhi gibi mi yoksa? :/Bi tane Arap var bölümde gördün mü ortak? Tipini şey ettiğim
Yok bakmadım resimlere. Kıyafetleri de Arap şeyhi gibi mi yoksa? :/Bi tane Arap var bölümde gördün mü ortak? Tipini şey ettiğim
En üstte orta panelde sırıtıyor ibnetörYok bakmadım resimlere. Kıyafetleri de Arap şeyhi gibi mi yoksa? :/
Gerisi tanıtım ve nostalji gibi duruyor zaten Roçe, ne tartışalım? :/50 sayfa şapka tartışmak. Peh!
Anlayamadığım şapkanın aslı yada sahtesi olsa ne fark ediyor? Yani herhangi bir güç özelliği yoksa ve sıradan bir şapkaysa sahte yada gerçek olmasının pek bir önemi yokmuş gibi geldi bana. Bilemedim ya kafam allak bullak oldu :/Aklıma gelen tahminleri yazayım:
-Şapkanın tutulduğu oda, o siyah silüet tarafından soğutuldu(kendisi bununla alakalı bir meyveye ya da buluşa sahip)
-Malum devrim ordusu yavaştan saraya sızmayı başardı. Dev olsun, Sabo olsun, karga adam olsun. Bu kişi de Lindergh. Zaten onun soğuk temalı silahı vardı. Onunla gizlice giriyor saraya. O siyah silüet kılık değiştirmiş hali. Tahmini 1.50 boylarında
-Şapka konusundakiler: şapka perspektiften dolayı öyle gözüküyor olabilir. Normal bir şapka ama karşısındaki kişinin daha küçük olmasından öyle gözüküyor.(Zaten Oda'nın perspektif sıkıntısı var. En son Kata'nın yerde uzanırken ayağının Luffy'den büyük olması gibi).
Buna binaen aslında o şapka sahtesi. Kutsallara karşı gelenin bir şapkası vardı ve kutsallardan tarafından öldürüldü (Ya da Roger gibi kendi elleriyle teslim oldu(!) Ölmeden önce de şapkanın sahtesini yapıp onunla öldü ve kutsallar şapkanın orjinali diye onu tutuyorlar. Fakat aslı Luffy'de.
Aslında bir önemi yok. Eğer şapka sahte çıkarsa kutsalları aptal göstermek için bir sebep daha. Bakın adamlar yüzyıllardır hazine olarak( bir galibiyet simgesi-kutsallara karşı gelmenin cezasının karşılığı) bir şapkayı gösteriyorlar fakat daha şapkanın sahte mi orjinal mi olduğunu bilmiyorlar, der gibi. Şapkanın bulunduğu oda aslında bir müze salonu gibi sürekli kullanılan bir yer olabilir. Odaya giren kişi orayı soğuk hale çevirdiği için bize sanki kullanılmayan bir yermiş gibi geldi. Tahminimce kutsallar orayı misafirlerine gezdirip adeta gövde gösterisi yapıyorlar.Anlayamadığım şapkanın aslı yada sahtesi olsa ne fark ediyor? Yani herhangi bir güç özelliği yoksa ve sıradan bir şapkaysa sahte yada gerçek olmasının pek bir önemi yokmuş gibi geldi bana. Bilemedim ya kafam allak bullak oldu :/
Aynen müze olabilir. Bana da öyle geldi. İşin ilginci tanıdık başka eşya/nesnelerde görecek miyiz acaba? Oda kafaları çorba yapmak için yapar mı yapar valla.Aslında bir önemi yok. Eğer şapka sahte çıkarsa kutsalları aptal göstermek için bir sebep daha. Bakın adamlar yüzyıllardır hazine olarak( bir galibiyet simgesi-kutsallara karşı gelmenin cezasının karşılığı) bir şapkayı gösteriyorlar fakat daha şapkanın sahte mi orjinal mi olduğunu bilmiyorlar, der gibi. Şapkanın bulunduğu oda aslında bir müze salonu gibi sürekli kullanılan bir yer olabilir. Odaya giren kişi orayı soğuk hale çevirdiği için bize sanki kullanılmayan bir yermiş gibi geldi. Tahminimce kutsallar orayı misafirlerine gezdirip adeta gövde gösterisi yapıyorlar.
Görürüz... Oda'nın mottosu iyice '' Her şeyden biraz gösteririm ama hiçbir şeyden tam olarak göstermem'' oldu.Aynen müze olabilir. Bana da öyle geldi. İşin ilginci tanıdık başka eşya/nesnelerde görecek miyiz acaba? Oda kafaları çorba yapmak için yapar mı yapar valla.