Jack'in sağ kol olduğu çeviri yanlıştı zaten.Ayrıca Oda sağ kolu hemen göstermez.Jack'i çokta abartmaya gerek yok.Cracker,Jozu liginde biri o kadar.Kata,Luffy gibi adamlar zorda olsa alır bunu.
Harcanacağının sinyali verildi ama, bir daha ki görüşmede tamamdır işi.Bu hayvanı harcayamadılar bile Bu üçüncü adamsa sağ kolunu düşünemiyorum bunun.
Inu + Neko bu sefer seylan çayı içip 2 vs 1 dalarlar yoksa bir fark olmaz tokatlar geçer reyiz.Harcanacağının sinyali verildi ama, bir daha ki görüşmede tamamdır işi.
Luffy yoldan geçerken harcar, Luffy kademe atlıyor pasoInu + Neko bu sefer seylan çayı içip 2 vs 1 dalarlar yoksa bir fark olmaz tokatlar geçer reyiz.
+1Jack'in sağ kol olduğu çeviri yanlıştı zaten.Ayrıca Oda sağ kolu hemen göstermez.Jack'i çokta abartmaya gerek yok.Cracker,Jozu liginde biri o kadar.Kata,Luffy gibi adamlar zorda olsa alır bunu.
Kata'yı kaç parçaya böler sence ? sonuçta en zayıf sağ kol.Inu + Neko bu sefer seylan çayı içip 2 vs 1 dalarlar yoksa bir fark olmaz tokatlar geçer reyiz.
Gücü yüzünden değil ödülü yüzünden şişiriliyor bence.BM'nin komutanlarının,Kaido'nun yıkımcıları gibi adalarda terör estirdiğini düşünmüyorum.O yüzden Kaido'nun 3.adamının ödülünün nerdeyse Kata kadar olması normal.Bu Kaido'nun 2.adamının,Jack'in Kata'dan güçlü çıkacağı anlamına gelmiyor bana göre.Jack'in sağ kol olduğu çeviri yanlıştı zaten.Ayrıca Oda sağ kolu hemen göstermez.Jack'i çokta abartmaya gerek yok.Cracker,Jozu liginde biri o kadar.Kata,Luffy gibi adamlar zorda olsa alır bunu.
Hem ödülü hem de yaptıkları fazla abartılıyor gibi geliyor bana.Bi kere ödül konusu zaten dediğin gibidir.Kaido'nun ve tayfasının(En azından Jack'in) fırlama tipler olduğu belli.Katliam,öldürmek,vahşet vs. zevk alan bir tip.BM mesela.Topkekte otortmuş sistemi.Çok gerek kalmadıkça ne BM ne komutanları dışarı çıkmıyorlar bence.Zaten ne Kata ne de diğer komutanlar Jack kadar psikopat,katliam yanlısı tipler değiller.Sadece BM'nin adamları için değil WB ve Shanks'ın tayfasında bu kadar vahşete yatkın tipler değiller.E o halde Jack'in ödülünün 1 milyar olmasından daha doğal ne olabilir ki ? Ayrıca bu kadar fırlama ve katliama yatkın bir tip olmasına rağmen yine de Kata'dan düşük ödülü olması Jack'in sağ kol olmadığını kanıtlıyor.Gücü yüzünden değil ödülü yüzünden şişiriliyor bence.BM'nin komutanlarının,Kaido'nun yıkımcıları gibi adalarda terör estirdiğini düşünmüyorum.O yüzden Kaido'nun 3.adamının ödülünün nerdeyse Kata kadar olması normal.Bu Kaido'nun 2.adamının,Jack'in Kata'dan güçlü çıkacağı anlamına gelmiyor bana göre.