Bence de jack güçlü değil dövüşünü azda olsa gördük o kadar abartılacak gücü yok katakuri öper.Jack eğer Kaido'nun sağ koluysa Kaido'nun çok daha hayvani bi güçte çıkması gerekir. Jack denen asalak sağ kol seviyesi değil olmasıda mümkün değil bana göre. Katakuri ile kapışsalar çocuk döver gibi döver Jack'i.
Savunma ağırlıklı biri. Dövüşünden ziyade o kısmı gördük desek yeridir.Bence de jack güçlü değil dövüşünü azda olsa gördük o kadar abartılacak gücü yok katakuri öper.
Kaido ya gelince bence çok güçlü 3 tane süpernova baş edemedi
Yazıyor orada kim olduğu :/
Jack eğer Kaido'nun sağ koluysa Kaido'nun çok daha hayvani bi güçte çıkması gerekir. Jack denen asalak sağ kol seviyesi değil olmasıda mümkün değil bana göre. Katakuri ile kapışsalar çocuk döver gibi döver Jack'i.
Katakuri önce kendisinden her branşta zayıf olan lastik çocuğu dövsün, Jacki biraz zor döver Katakuri.Bence de jack güçlü değil dövüşünü azda olsa gördük o kadar abartılacak gücü yok katakuri öper.
Kaido ya gelince bence çok güçlü 3 tane süpernova baş edemedi
Bence kata daha iyi jackden kata inu nekoyu kare mochiyi açıp rahat yenerdi.Katakuri önce kendisinden her branşta zayıf olan lastik çocuğu dövsün, Jacki biraz zor döver Katakuri.
Jack dediğiniz adam, tek kollu her yeri sargılı yatarken Luffynin çok güçlüsün amca dediği Inu ile tek bacaklıyken Bege topuk yaptıran Neko ikilisine karşı 5 gün 5 gece hiç dinlenmeksizin, çay çörek molasi vermeksizin, az oturayım da hakim yenilensin demeksizin kapışmış, üstüne 5 gemilik filoya kafa atıp 2 sini batırmış üstüne muhtemelen dünyanın en büyük filinden hortum yemiş, beni burdan alın daha dövüşecez diyen bir adam.
Katakuri gibi Gsiz Luffyi saatlerce dövüp yorgunluktan bayılan birisi Jacki anca rüyasinda yener.
Kaido en güçlü ondan şüphe yok jack sağ kol gibi duruyor olmazsa çok iyi olur.Jack eğer Kaido'nun sağ koluysa Kaido'nun çok daha hayvani bi güçte çıkması gerekir. Jack denen asalak sağ kol seviyesi değil olmasıda mümkün değil bana göre. Katakuri ile kapışsalar çocuk döver gibi döver Jack'i.
Jack seviyesinde bir hayvanın Mamut formundaki fiziki gücü düşünüldüğünde bir tarafta o mamutu kaldırıp atan bir Neko var diger tarafta o mamutun bina yıkan hortumunu tek eliyle karşılayan bir Inu var. Inu ve Neko ayrı ayrı karşılarlar o kare moçiyi, hem de Luffy gibi elleri falan da şişmez.Bence kata daha iyi jackden kata inu nekoyu kare mochiyi açıp rahat yenerdi.
Katakurinin Luffyi yenmesi, perisan etmesi bekleniyordu. Her skillde üstündü Luffyden ancak Luffy şapkayı ağzına koyup yoluna baktı.Jack Cracker ayarı belki 1tık fazlasıdır bence.Ödülü de sivil katliam,ada basmalardan geliyordur muhtemelen diye düşünüyorum.Kata yalan eder Jack'i.Katakuri'nin ana karakter Luffy'i öldürmesi bekleniyor galiba.Ace vs Jinbei'de 5 gün sürdü bu bir kıstas değil bana göre.
Diğerlerinin adları King ve Queen oldukları kesin ise bunlar iskambil kartlarına göre belirlenmiş diyebiliriz. Bu durumda sıralamaJack eğer Kaido'nun sağ koluysa Kaido'nun çok daha hayvani bi güçte çıkması gerekir. Jack denen asalak sağ kol seviyesi değil olmasıda mümkün değil bana göre. Katakuri ile kapışsalar çocuk döver gibi döver Jack'i.