İmkansız bir ödül :/Bu bölümle birlikte dusuncelerimm netleşti. ileride Chopperin ödülünün 100B yani 100 milyar beli olacağına inanıyorum .
Arkadaş 100 milyar diyor :/Şimdide o kadar zaten
İmkansız bir ödül :/Bu bölümle birlikte dusuncelerimm netleşti. ileride Chopperin ödülünün 100B yani 100 milyar beli olacağına inanıyorum .
Arkadaş 100 milyar diyor :/Şimdide o kadar zaten
Sonra dolar niye düşmüyor düşmez tabiİ!Valla senden önce Artur'un sayfalar dolusu şeyini İngilizce okuduğum için buna göz atmaya bir taraflarım yemedi. Eline sağlık yine de.
Orada var da Alabasta'da yok.
Kutsallar öcü çıkacak, gereksiz köle sisteminden bile belli daha.O kadar uzağım işte böyle şeylere
Sen de Pollyanna ile Heidi'yi karıştırmışsın, Peter, dede ve köpek Heidi de, Pollyanna da teyze falan varPolyanna derken? Onun Peter'i, dedesi bir de miskin köpeği vardı.
Sindirella olmasın o? Polyanna olsa duramazsın
Hızlı olan kazanır Zibidi Gonzales.Sonra dolar niye düşmüyor düşmez tabiİ!
Hayır hiç bir editörü bu adama demiyor mu son 3 senenin satışını Mf zamanı tek yılda satıyorduk diye.Millet savaş istiyor,güçlü adamların birbirine girmesini istiyor ama adam tutturmuş prensesçilik oynayacağım diye.Kutsallar öcü çıkacak, gereksiz köle sisteminden bile belli daha.
Tam bir ak kara yapacak Oda, kutuplaştırma siyasetini izleyecek, d ile kutsal zıtlığı yaratacak ve kutsallar dayak yedikçe daha çok satacak manga. Hep Oda'nın oyunları bunlar,
Sen de Pollyanna ile Heidi'yi karıştırmışsın, Peter, dede ve köpek Heidi de, Pollyanna da teyze falan var
dostum butun yorumları ilginc valla ama seninki efsane beya.cok zevkla okyorum teşekurler arkadaşlar teorilerinizi icin
Zoan meyve uyanışı ile ilgili birşeyler olursa olur diye dusunuyorum.İmkansız bir ödül :/
Arkadaş 100 milyar diyor :/
Yüz milyar olamaz :/ Şu ana kadar gördüğümüz en büyük ödül bile 1,5 milyar.Zoan meyve uyanışı ile ilgili birşeyler olursa olur diye dusunuyorum.
Milyondur o.Yüz milyar olamaz :/ Şu ana kadar gördüğümüz en büyük ödül bile 1,5 milyar.
Son sayfa yenilenmiştir. Mega linki yenilenmiştir.