dostum butun yorumları ilginc valla ama seninki efsane beya.cok zevkla okyorum teşekurler arkadaşlar teorilerinizi icinBence elinde Luffy posteri ile sapkanin onunde duran Dr. Vegapunk ki kendisi Luffy'nin annesi olur.
dostum butun yorumları ilginc valla ama seninki efsane beya.cok zevkla okyorum teşekurler arkadaşlar teorilerinizi icinBence elinde Luffy posteri ile sapkanin onunde duran Dr. Vegapunk ki kendisi Luffy'nin annesi olur.
tamda neyse oyle olmasına bence iyi olurdu. keskin nişancı guzel acıklama o detayı unutmusumVegapunk 'ın sesini punk hazard arc da duyduk 50li yaslarda bir erkek sesiydi. Ha bu mangada da vardı ve Oda ya da sormadan kafalarindan is yapmamışlardır sanırım.
O yüzden bu ihtimali bir eleyin kafanızdan.
Bir önceki bölüm zaten erkek olarak bahsediliyor adamdan.tamda neyse oyle olmasına bence iyi olurdu. keskin nişancı guzel acıklama o detayı unutmusum
Almanlar ruffy diye hitap ediyor zatenBu isimler niye değişiyor sürekli?
Coby , Kobi olmuştu yanlış değilem şimdi Mariejois oldu Mary Geoise.
Yakında Luffy olur Ruffy.
Elban abartı olmuş. Fable'ın tersi olan şey Elban diye okunur mu yav?Hatta elbaf yerine elban diyorlar yani ülkeden ülkeye telaffuz değişebiliyor.
İşte aynı alfabeyi kullandığımız halde Luffy diyeceklerine ruffy diyorlar hele elbaf yerine neden elban dediklerini bir türlü çözemedimElban abartı olmuş. Fable'ın tersi olan şey Elban diye okunur mu yav?
İngilizce versiyonlar daha da kötü.Bu isimler niye değişiyor sürekli?
Coby , Kobi olmuştu yanlış değilem şimdi Mariejois oldu Mary Geoise.
Yakında Luffy olur Ruffy.
Alman Kanalında izlemiştim orta okul yıllarımda Rufi diyorlardı biliyorum da bunun mangaya yazım şekline takıldım ben.Almanlar ruffy diye hitap ediyor zaten
Hatta elbaf yerine elban diyorlar yani ülkeden ülkeye telaffuz değişebiliyor.
Yazım konusunda haklısın oynayıp duruyorlar.
Bisoromeo Bear vardı bir de sanki (Kuma)İngilizce versiyonlar daha da kötü.
Charlotte Lingling
Portgaz D. Trace
Lucky Roux
Don Quijote Loflamingo
Daha çok var böyle.