Benim ilgimi çekti valla.Yapma ya. Bunu bilmiyordum.
Neyse en azından görmüş olduk. Karakterini gördükten sonra sevip sevmediğimiz belli olur. Şimdi erken konuşmak istemem açıkçası.
Benim ilgimi çekti valla.Yapma ya. Bunu bilmiyordum.
Neyse en azından görmüş olduk. Karakterini gördükten sonra sevip sevmediğimiz belli olur. Şimdi erken konuşmak istemem açıkçası.
Ne gibi sinyaller? Bana gayet normal geldiOrlumbus bildiğin obsesif kompulsiften muzdarip. Geçen bölüm sinyalleri veriyordu ama bu bölümle tamamen belli oldu.
Başka tayfada olsa neyse de Orlumbus sayesinde seveceğim gibi. Orlumbus'u baya bir seviyorum çünkü.Benim ilgimi çekti valla.
Sabahın köründe kalkıp nizamlı takılması+titizliği.Ne gibi sinyaller? Bana gayet normal geldi
Başka tayfada olsa neyse de Orlumbus sayesinde seveceğim gibi. Orlumbus'u baya bir seviyorum çünkü.
Anladım.Sabahın köründe kalkıp nizamlı takılması+titizliği.
İyi karakter.
Hazırlanması da 4 saat sürmüş olabilir.Anladım.
Kesinlikle.
Hepsi ölecek onlarınKutsallar niye teknoloji kullansın ki. Şerefsizler insanlara eziyet etmeyi seviyorlar Kutsallara ölüm
Zaten Charloss'un sonu yakın. Muhtemel senaryo. Shirahoshiyi ister, Shirahoshi onu tersler, ortalık karışık, biri de Charloss'u aradan çıkarır Diğerlerine de sıra gelir yavaş yavaş.Hepsi ölecek onların
Ahaha olabilir. Hulk Hogan'a çok benziyor ya.Hazırlanması da 4 saat sürmüş olabilir.