Teşekkürler.
Teşekkürler.
Allah rızası için bir kadın şuna yemek uzatsın, bu nasıl değişik bir cinsliktirTüh Ryo'dan yattık gibi.Hiç beklediğim gibi çıkmıcak sanırım.
Shirahoshi yemek verir büyük ihtimalle ki kendisi bakire sanırım, kriteri de uyuyor. Bi aşık daha kazanır hem.Allah rızası için bir kadın şuna yemek uzatsın, bu nasıl değişik bir cinsliktir
Sen deyince içim rahatladı. Kime el attiysan kuruttun.Dof konusu gene niye açıldı bırakın bizi bir salın ya yükselişe geçmemiz an meselesi sessizde oturun.
Fotosentez yapıyordur belki. :/Allah rızası için bir kadın şuna yemek uzatsın, bu nasıl değişik bir cinsliktir
Okama Sanji 3 yıllık orucuna son verecek inşallah eteğini giydikten sonra.Allah rızası için bir kadın şuna yemek uzatsın, bu nasıl değişik bir cinsliktir
Aka vol 2 diyordukta o gülüş,konuşması vs. hiçte bunu hissettirmiyor.Ben buna tasarım olarak Aka+Aok çıkacak diyordum ama Aka'nın zerresi yok gibi gözüküyor.:/ Gerçi mangaka Oda olunca karakter sonradan saykoya bağlayabilir de bakalım.Allah rızası için bir kadın şuna yemek uzatsın, bu nasıl değişik bir cinsliktir
Ahahahaha ufukta nikah var diyorsunOkama Sanji 3 yıllık orucuna son verecek inşallah eteğini giydikten sonra.
Olabilir, meyve özelliği olacak büyük ihtimal, güneş paneli adam görecezFotosentez yapıyordur belki. :/
Sonra Morgans ile kapışırlarShirahoshi yemek verir büyük ihtimalle ki kendisi bakire sanırım, kriteri de uyuyor. Bi aşık daha kazanır hem.
Aynısı benim de aklıma geldi inşallah böyle bir şey çıkar.Raha diye gülüyorsa, bunun meyvesi Rado Rado no Mi, yani Radyasyon Meyvesi çıkar. Böylece yemek yemeden de enerjiyi etraftan alabilir.