Big Mom'ı görmedim. Big Mom arkında Oda saati gösteren aynaları hep değişik çiziyordu. Ben de rüyamda acaba saatler değişik mi çizilmiş diye dikkat ediyordum.Madem rüyana girdi insan rüyasında Shirahoshi görür ne bilim Hancock görür Big Mom nedir?
Big Mom'ı görmedim. Big Mom arkında Oda saati gösteren aynaları hep değişik çiziyordu. Ben de rüyamda acaba saatler değişik mi çizilmiş diye dikkat ediyordum.Madem rüyana girdi insan rüyasında Shirahoshi görür ne bilim Hancock görür Big Mom nedir?
WB tayfasının nesi varmış?Devrimciler WB tayfa vol2 olacak.

Bunu daha öncede açıkladım hala anlaşılmıyor. Eğer dekolte mevzusuna bir giyim tarzı olarak yaklaşıyorsan ve bundan dolayı beğenmiyorsan bir şey demem, diyemem. Ama direk buna takılıyorsan yobazsındır. Aradaki fark çok keskin. Anlamışsındır zaten.Ahahaha o benim.
Buna karşı çıkan da benim.
Yaşasın yarı-yobazlık.![]()
Basit bir manga da burada bahsedilen şey direk hayatın gerçeği, sıkıntısı ve güncel gündemi.Bunun yobazlıkla falan alakası yok abartmayın la.Basit bir manga okuyoruz.
Seride amirallerin belli bir çizgisi ve ağırlığı var okama/lez olması o imajı çizer.Homofobik olarak algılamayın hemen.
Forumun hepsi böyle mi dedim?Oo genelleme.Bayılirım.

Saçmalık diyen sensin, ben senden alıntı yapıyorum. Eşcinsellik amirallerde olmasın demenle ilgili aklıma nasıl düşündüğün ile ilgili bir fikir geliyor amaBen lezliği saçma bulmuyorum da siz fazla abartıyorsunuz. Amiraller öyle olmasın diyorum komple insanlar değil. İsteyen istediği gibi hayat sürer bana ne? Ama laf cımbızlama da üstünüze yok valla tebrik ederim. Neyse konuyu daha fazla dağıtmayalım.
İnsanın hayvan olduğuna herkes katılmıyorŞekilciyiz.
İnsan eşcinsel olabilen hayvandır ne demek?İnsan zaten hayvandır; hayvanlar da eşcinsellik vardır; sonuç olarak bunu ayrıca belirtmeye gerek yoktur.
![]()

Big Mom'ı görmedim. Big Mom arkında Oda saati gösteren aynaları hep değişik çiziyordu. Ben de rüyamda acaba saatler değişik mi çizilmiş diye dikkat ediyordum.

İnsanların katılıp katılmaması bir şeyi değiştirmez. Bilim ne diyorsa odur.İnsanın hayvan olduğuna herkes katılmıyor![]()

Yetmez ama evet!@amaneden sayende kuş haterı olacağım yeter da.![]()
İnsan hayvanın bir parçasıdır ama arada ufak bir nokta var. Bizler düşünen hayvanlarız. Niye düşünüyoruz sorgulamak lazımİnsanların katılıp katılmaması bir şeyi değiştirmez. Bilim ne diyorsa odur.![]()