X-Men'deki Storm gibi bir şey olabilir o zaman.Oda aslında Sterry ile Devrimcilerin hepsine gönderme yapmış.
Karasu ve Sabo gözüktüler zaten.
Fisher Tiger gibi köleleri serbest bırakma gibi bir harekat da yapabilirler hazır gelmişken.
Zannetmiyorum. Bence hava olayları ile alakası var Dragon'un yeteneğinin, rüzgar olması büyük olasılık.
Seride amiraller için böyle.Ağırlık ataerkillikle oluyormuş bunu da gördük.
Madem rüyana girdi insan rüyasında Shirahoshi görür ne bilim Hancock görür Big Mom nedir?Az önce Op rüyası gördüm ve rüyamda hep saatlere dikkat ediyordum. Oda'nın Big Mom ark'ındaki çizimlerinden dolayı olsa gerek
O rüzgar olayının haki yüzünden olduğu düşünülüyor ama bilemiyorum
Mihawk'ın botunu hareket ettirmesi gibi olaylarda Haki olabilir ama Dragon'un asıl yeteneği rüzgardır. Öyle sürekli Haki harcaması olmaz bence. Rüzgar meyvesi yemiştir.Zannetmiyorum. Bence hava olayları ile alakası var Dragon'un yeteneğinin, rüzgar olması büyük olasılık.
O ney öyle lililiAğırlık ataerkillikle oluyormuş bunu da gördük.
O ney öyle lilili
Bakalım artık. Ben haki sanıyordum ama dediğiniz gibi görünüyor.Mihawk'ın botunu hareket ettirmesi gibi olaylarda Haki olabilir ama Dragon'un asıl yeteneği rüzgardır. Öyle sürekli Haki harcaması olmaz bence. Rüzgar meyvesi yemiştir.