Buradaki ağaç bu bölümde ofisinde arkada görünen ağaç mı? Bölümü okuduğumda aklıma direk bu gelmişti.Tam öyle olmasa da bu da var:
Buradaki ağaç bu bölümde ofisinde arkada görünen ağaç mı? Bölümü okuduğumda aklıma direk bu gelmişti.Tam öyle olmasa da bu da var:
Ben dikkat etmemiştim.Buradaki ağaç bu bölümde ofisinde arkada görünen ağaç mı? Bölümü okuduğumda aklıma direk bu gelmişti.
bonzai ağacı diye geçiyor onlar. Farklı farklı türleri var. Akainu başrol olsa hikayesini yazarken biraz bakmıştım. Hobi olarak uğraşanlar için sabırlı olmayı temsil ettiğine dair bir şey okumuştum ama yanlış hatırlıyor ya da karıştırıyorda olabilirim.Ben dikkat etmemiştim.
Şimdi baktım, farklı gibi. Her sinirlendiğinde bir tanesi üzerinde çalışıyordur. Epey olmuştur şimdiye kadar.
Luffy+Law ittifakı ve Doflamingo için bi amiral, Reveirede en az 2 amiral var... Fark açık. Dragon için hazırlıyor Oda.3 kişiyle ''işi bitirmeye geldik'' diyecekleri yok zaten. Adı üstünde savaş ilanı lan bu. Savaş olmadan bile hype var işte
Akainu için adaletini temsili ve uygulanışı da diyebiliriz. Mutlak adaleti sağlamak için kesip biçiyor eğreti dalları :Tbonzai ağacı diye geçiyor onlar. Farklı farklı türleri var. Akainu başrol olsa hikayesini yazarken biraz bakmıştım. Hobi olarak uğraşanlar için sabırlı olmayı temsil ettiğine dair bir şey okumuştum ama yanlış hatırlıyor ya da karıştırıyorda olabilirim.
Yeni amiral için esinlenildiği oyuncular arkadaş diye Fujiyle devrimcilere katılacak muhabbeti çıkmış bu arada yabancı forumlarda
Dofun liginden çok uzak zaten buralar yav.Luffy+Law ittifakı ve Doflamingo için bi amiral, Reveirede en az 2 amiral var... Fark açık. Dragon için hazırlıyor Oda.
Tayfalarını bir kenara bıraksak bile Luffy + Law + Dof üçlüsünü hicbir amiral alamaz. Oradaki maksat Fujinin keşif yapması ve olası sorunlari tespit etmesiydi.Luffy+Law ittifakı ve Doflamingo için bi amiral, Reveirede en az 2 amiral var... Fark açık. Dragon için hazırlıyor Oda.
O yüzden Law ters bişi söyler söylemez kılıcını çekti değil mi?Tayfalarını bir kenara bıraksak bile Luffy + Law + Dof üçlüsünü hicbir amiral alamaz. Oradaki maksat Fujinin keşif yapması ve olası sorunlari tespit etmesiydi.
Benim bildiğim amiraller sorun tespiti değil sorun çözücü olarak görevlendiriliyorlar. Mesela Kizaruyu gönderdikleri gibi.Tayfalarını bir kenara bıraksak bile Luffy + Law + Dof üçlüsünü hicbir amiral alamaz. Oradaki maksat Fujinin keşif yapması ve olası sorunlari tespit etmesiydi.