Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 905: Güzel Bir Dünya

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    219
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reverie arciyla birlikte OP eeeeeen nihayetinde kivama gelmeye basladi. EL den beri herkesin bekledigi adamlari gorucez sonunda. Saka maka OP in de sonu geliyor. Mutlulukla huzun arasinda bir yerdeyim, yine de bolume puanim cok iyi. :good::utan:
 
2 amiral ve 2 amirali karşılayabilecek 2 kişi var. Ama birinin konuşma yapması da gerek. Yani savaşmak için 3. bir güçlü kişi çıkmalı. Çünkü konuşmayı Dragon yada Sabo dışında birinin yapma ihtimali pek yok gibi. Yada 1 i yancılarla 2 sini birden tutacak. 3. ihtimal amiraller arasında kayma yada çekimserlik gibi durumların olması. İhtimallerin hepsi ayrı bir olay. Bakalım.
Mevki çok sıkıntılı aslında. Yeni MF'den gelebilecek destek kuvvetleri falan. Dragon reyizin ne yapacaksa hızlı yapması lazım. MF'den gelebilecek Saka-Sengoku, kızıl limandan Garp gibi kayda değer kuvvetler mevcut. Böyle bir yere sızmaya çalışıyorsa kesin planı vardır. Yoksa intihar gibi bir şey oluyor. Ama güzel olacak :rolleyes:
 
Dragon'nun meyvesi varsa ve rüzgar logiasıysa sadece benim aklıma gelen özellikle bile en güçlü meyve olmalı. Gücünün kısılmasının hiçbir önemi yok. Önemli olan işlevselliği.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık