Yanlış benzetmişsindir kizaru wb dahil herkesle dövüşebilir ama görev icabı kendi keyfinden değil.Kizaru kazanamayacağı savaşa girmez. Gevşek gevşek konuşur anca Birine çok benzetiyorum bazı yönlerini ama kim acaba yav?
Karga reyiz Karasu yürüyen de AkainuO nasıl bir kuş la ahahaha
Görünen o ki herkes memnun,bilmesekte Japon'larda memnundur bence,yani 25_30 bölüm bizimkiler olmadan yapabilir isterse,çokta güzel olur çokta hoş olurDirekt böyle bir arc çıkması bile çok şaşırtıcı. Ben araya sıkıştırır diyordum valla.
Ben hayatını tehlikeye atıcak karakteri hiç göremedim Kizaruda.Yanlış benzetmişsindir kizaru wb dahil herkesle dövüşebilir ama görev icabı kendi keyfinden değil.
Kutsallar için atabilir bu arcta.Ne kadar kulluk ediyor ortada yani utanç temizleme falan unutmuyor bağlılık fazla.Kutsallara en bağlı amiral bile olabilir.Ben hayatını tehlikeye atıcak karakteri hiç göremedim Kizaruda.
Bilemiyorum benim ki tamamen öngörü. Göreceğiz ne kadar bağlı.Kutsallar için atabilir bu arcta.Ne kadar kulluk ediyor ortada yani utanç temizleme falan unutmuyor bağlılık fazla.Kutsallara en bağlı amiral bile olabilir.