Boyu 10.000 metre evet ama gökyüzü adasıyla aynı yükseklikte değil çünkü okyanusun dibinden başlıyor.Gökyüzü adasıyla aynı yükseklikteydi sanırım. 10 bin metre.
Boyu 10.000 metre evet ama gökyüzü adasıyla aynı yükseklikte değil çünkü okyanusun dibinden başlıyor.Gökyüzü adasıyla aynı yükseklikteydi sanırım. 10 bin metre.
Gelmez adam kutsal ejder olmak istiyor.Öldürme işinide adamlarına yaptırmıştır.
İkisi farklı adamlar ama birisi suçlu diğeri soylu.
Ryo dost gibi duruyor fujiyle birlikte kutsal ejderlere karşı çıkabilirler.ryo : Saka-san seni tutup dışarı atmamı söyledi .
Fuji : Denemek ister misin
Ryo : rarara seninle dövüşmek istemiyorum .
Adamlar kafa tipler . Fuji ‘de boş değil o adayı yerinden oynatır o meyve ile .
Televizyon tarihinin en tatmin edici sahnelerinden biri. İnsanın içi öyle bir soğuyor ki. Müziği de çok iyi koymuşlardı.Ne güzel çakmıştı yumruğu
Saat 12'yi geçti ya benim jeton düşmediBen diyim bir sen de iki öteki desin üç haftaya kadar saat sakallı bir karakter göreceksin : o)
Bir konuda ortak çıkarları var muhtemelen. Dressrosa'da dövüşü bu yüzden kesmişlerdi yüksek ihtimalle. o aradaki konuşmaları gösterilmedi. Sabo'yu içeri sokan da o olabilir. Yüksek güvenlikli bir toplantı nihayetinde, öyle biletsiz panayıra sızar gibi sızamazsın.Adam neden sabo ile plan yapmak istesin
Adam dresserosa da sabonun üstüne meteor attı
Fujitora sadece shibukai sistemini kaldırmak istiyor ve bunu yasal yollarla yapacak anlaşılan. Bunun için devrim yapmasına gerek yok ki.
Bilemiyorum. Fujinin devrim yapması için bir neden bile yok sadece merhametli iyi niyetli bir amiral ve açık açık kendi görüşlerini dile getiriyor . Bu saatten sonra aokiji gibi bir amiral daha ayrılırsa çok klişe olur.Bir konuda ortak çıkarları var muhtemelen. Dressrosa'da dövüşü bu yüzden kesmişlerdi yüksek ihtimalle. o aradaki konuşmaları gösterilmedi. Sabo'yu içeri sokan da o olabilir. Yüksek güvenlikli bir toplantı nihayetinde, öyle biletsiz panayıra sızar gibi sızamazsın.