Anladım. Tamam mutlaka okuyacağım."Dizlerinin üzerinde yaşamaktansa ayakta ölmek yeğdir." Zapata'nın sözü zaten, aynen yapıştırmış Oda. Kendisinin hayatını okumanı öneririm, harcadığın vakte değecektir
Bence geçiriyorlardır. Her seferinde Döndüren Dağı'ndan geçme riskini alamazlar herhalde.Bu kızıl limanın olduğu yerde duvardan bir geçit varmış gibi gözüküyor. Ama asansörleri kullanarak yukarı çıkıyorlar. Peki bu denizciler öteki tarafa gemileri de asansörle geçiriyorlar mıdır?
Şu kalpli gözlü olan iyi, onu kullanabilirim bir düşüneyim de
Aynen. Yukarı aşağı yapıyorlar yüksek ihtimal. Zaten şu duvarda geçit olsaydı korsanlar için aşırı tehlikeli bir hal alırdı. Yeni dünyaya giremeden avlanırlardı.Bence geçiriyorlardır. Her seferinde Döndüren Dağı'ndan geçme riskini alamazlar herhalde.
Bence kara ordusundan gelmesinden kaynaklıdır.Denizciler halkla kara ordusu kadar içli dışlı değildir diye düşünüyorum.Ama kara ordusundaki adamlar korsanların gerçek yüzünü daha iyi biliyordur hayatın gerçeklerini daha erken görmüşlerdir bu yüzden kişilik olarak halkı daha çok düşünün bir oluşumdur Fujinin devrime yakın olması bu yüzdendir bence.Fuji bana hep devrimcilere yakın bir karakter olarak gelmişti. :/ Tabii çıktığı günden beri bir düşünce sadece. Mümkün olacağını pek sanmıyorum ama bakalım.
hocam bildiğin göğsü varya dasdasAbi
Abi ne alaka ? Uzun saçlı erkek olamaz mi ? Hani herkes tutturmus bir kadin diyor ? Neden
Göğüs değil o dikkatli bakın. Kollarını sıyırmış. Kıyafeti o.hocam bildiğin göğsü varya dasdas