Değinen oldu mu bilmiyorum yorumların hepsini okumadım.
Ama Devrimciler'den şu gördüğümüz Dev iş başında.
![]()
Kızıl Hat'tın içindeymiş.![]()
Dur seni biraz gaza getireyim.Luffy 8 metreyken kkg gatlingi bir koyacak o kızıl hat üçe dörde ayrılacak.

![]()

Bahsedildi. Morley'in meyvesi gerçekten çok iyi.Değinen oldu mu bilmiyorum yorumların hepsini okumadım.
![]()
![]()
Oda aslında Sterry ile Devrimcilerin hepsine gönderme yapmış.
Karasu ve Sabo gözüktüler zaten.![]()
Fisher Tiger gibi köleleri serbest bırakma gibi bir harekat da yapabilirler hazır gelmişken.
Şu kalpli gözlü olan iyi, onu kullanabilirim bir düşüneyim de

Anca çalıyor zaten Oda :/Lafı geçti mi bilmiyorum, Kral Tacos çok net bir şekilde Meksika Devrimi'nin mimarı Emiliano Zapata. Adamın sözünü bile doğrudan yazmış Oda.
![]()
Tacos hoşuma gitti. Cümleleri çok iddialı geldi bana. Bu arada resimdeki adamı bilmiyorum ama bundan esinlenmiş olabilir dediğin gibi. Tipi de benziyor.Lafı geçti mi bilmiyorum, Kral Tacos çok net bir şekilde Meksika Devrimi'nin mimarı Emiliano Zapata. Adamın sözünü bile doğrudan yazmış Oda.
![]()

"Dizlerinin üzerinde yaşamaktansa ayakta ölmek yeğdir." Zapata'nın sözü zaten, aynen yapıştırmış Oda. Kendisinin hayatını okumanı öneririm, harcadığın vakte değecektirTacos hoşuma gitti. Cümleleri çok iddialı geldi bana. Bu arada resimdeki adamı bilmiyorum ama bundan esinlenmiş olabilir dediğin gibi. Tipi de benziyor.