Kizaru'yu Dragon'un karşısına çıkmış ve dayağını yemiş bir halde göreceğiz.Kata yı boş ver kizaru yok ortada
Kizaru'yu Dragon'un karşısına çıkmış ve dayağını yemiş bir halde göreceğiz.Kata yı boş ver kizaru yok ortada
Aynısını yazıcaktım tam .Reis baya gözükmicek gibi duruyorAh Katakuri reyiz kim bilir seni bir daha ne kadar sonra göreceğiz.
Ryu'yu az çok görelim Kata vs Ryu açarız.
@Not: Bu arada Luffy Amiral alabilecek seviyeye gelmiştir Kata reyizle birlikte.
Bazı şeyler görecelidir tamam da onun da bir sınırı var. :/Luffy 8 metre olacak bence bir ara zaten. Arena zamanı öyle söylemler vardı. Kaido karşısına çıkarken de belki öyle bir şey olur hem. Bakacağuk.
Güzellik algısı bir tane mi var dünyada yav?
Aynen hepsi Nami kopyası olduğu için onun baştacı edilmesi lazım seride.Ben hala cin ali suratlı hepsi birbirine benzeyen bu çizimleri güzel diye nasıl nitelendiriyorlar onu anlamıyorum.
bi gazete okuyarak görünse bari.Aynısını yazıcaktım tam .Reis baya gözükmicek gibi duruyor
Reyiz'i Luffy'nin haberlerini okurken de görebiliriz.Aynısını yazıcaktım tam .Reis baya gözükmicek gibi duruyor
Olmaz.Ya Garp'a ayar verecek yada kaçmak zorunda kalacak amiraller geri vites yaptıracak buna.Ortası yok bence mangakanın ortasını çizeceğini sanmıyorum.Garp'a ayar verirse gözüme girer bu arada.Kizaru'yu Dragon'un karşısına çıkmış ve dayağını yemiş bir halde göreceğiz.
+1 Son savaştada kesin görürüz bence.Reyiz'i Luffy'nin haberlerini okurken de görebiliriz.
İnoeyi eklesek yeter op ye.Bazı şeyler görecelidir tamam da onun da bir sınırı var. :/
Aynen hepsi Nami kopyası olduğu için onun baştacı edilmesi lazım seride.