Öyle bir teorim vardı.Normal vücutlu kadın görsek şaşırırdık zaten. Gidicidir umarım.
Dragon eski Amiral çıkacak bence. Yakında konusu geçer.

Bu arada çok özel gelmedi bu adamlar bana. Bence hala zirveleri görmedik.

Öyle bir teorim vardı.Normal vücutlu kadın görsek şaşırırdık zaten. Gidicidir umarım.
Dragon eski Amiral çıkacak bence. Yakında konusu geçer.
Artı olarak işlerini genellikle gizli yapıyorlar. Eğer dresserosa da luffy olmasaydı sabo kendini göstermezdi bence. Zaten ödüle bakarak sabonun gücü hakkında çıkarım yapanlar ağır yanılacak.Hele şükür şunu anlayan oldu. Sboyu ödüle bakıp güçsüz bulanlar çok yanılack. Adamların yaptığı kıyım değil halkı örgütlemek kısacası "devrim". Komutanlar bu vyüzden pek dahil olmadan destek oluyorlar gibi.
Güzel tespitbetty smoker'ın punk hazard'taki tashigi versiyonu gibi![]()
Dragon Denizci çıkarsa Akainu da Luffy'nin dayısı çıkar belki.Öyle bir teorim vardı.Akainu ile bu çok yakındılar diye.
Bu arada çok özel gelmedi bu adamlar bana. Bence hala zirveleri görmedik.![]()
http://www.korsanfan.com/konu/genel-tartışma.6716/page-114#post-913749
. Adamın ismi bile karga(Karasu) çıktı ya lan. Gerçekten karga adam olabilir, Morgans tarzı biridir belki o da. Yarasa adamı beklemek kaldı şimdi.
Güzel olmuş avatarınAvatarları yapalım hemen![]()
Benim değil. Aklıma direkt bu geliyor.Karga denince ilk akla gelen karakter Itachi mi konuyla alakasız ?
Önce dağın eteklerinden başlar Oda.Bu arada çok özel gelmedi bu adamlar bana. Bence hala zirveleri görmedik.![]()