Şekilci olunmayacak gibi de değil be.Şekilci olmayalım Wevil da gümbür gümbür geliyor.
Şekilci olunmayacak gibi de değil be.Şekilci olmayalım Wevil da gümbür gümbür geliyor.
Ben de böyle bir şey bekliyorum açıkçası. Dragon'a yakın yaşlarda direk ortak gibi bir isim çıkması lazım.Bunlar ana komutan değil , tıpkı Mom’un yağmacı elemanları gibi. Kek arcının da başında Randolp Amande felan gösterilmesi gibi .
Karasu kargalar anlamına gelen Crows'un okunuşu.Charles Lindbergh: Lakabı "Yalnız Kartal"
Charles'in japoncada karasu diye okunma ihtimali var mıdır ? ya da benzetme falan. Soyadı kedi bıyıklı abiye verilmiş
Dragonun planıydı bu bence. Kendisini saldırıya uğratıp yenilmiş gibi göstermek istemiştir. Reverie yi bastıktan sonra herkes “nasıl ya sen yenilmemişmiydin” falan diyecek. Zaten bb ye karşı dövüşseydi reverie yi basamazdı planlar alt üst olurdu.Şimdi sorun şu ben hiçbir zaman balon demedim lakin devrimci lideri Dragon yonkou seviyesi olsa baltigoyu vermezdi.Yani ne biliyim BB tüm kek adasına saldırsa BM tası tarağı toplayıp gider mi?Dragon bu saatten sonra max Amiral seviyesi min. Schi çıkar gibi geliyor.
Helal valla,yarasada görsek cidden çok iyi ölürdühttp://www.korsanfan.com/konu/genel-tartışma.6716/page-114#post-913749
. Adamın ismi bile karga(Karasu) çıktı ya lan. Gerçekten karga adam olabilir, Morgans tarzı biridir belki o da. Yarasa adamı beklemek kaldı şimdi.
Belli olmaz.Wewil balon.
Ya tabi şekil olması büyük etki oluşturuyor beklenti konusunda inkar edemeyeceğim.Bende eccük şekilcilik var ya inkar etmiyim.
E hadi bakalım.Ummadık taş baş yarar misalide olabilir.
Katakuri gibisi gelmez.Şekilci olunmayacak gibi de değil be.
ha iyiymiş, teşekkürler.Karasu kargalar anlamına gelen Crows'un okunuşu.