Fanların beklentisi :
Gerçekte olacak olan :
Gerçekte olacak olan :
İkinci resme gedikliyi koysaydın yaFanların beklentisi :
Gerçekte olacak olan :
Akanın bir sonu olmak zorunda mı ki.Olacaksa da bu Luffyden olur ya da Dragonun eski amiral olmasına mütevellit Dragon alabilir.Diğerlerinin sanşı dahi yok.Ace'nin ölümü gerekli bir şeydi.Luffy'i,Sabo'yu bi nevi kamçılayacak bir şey yapmış oldu Oda.Aka'nın sonunu nasıl görüyorsun ?
Sonundan kastım işte Aka'yı gelecekte neyin beklediği falandı.Neyse farklı düşünüyoruz diyeyim.Çünkü Aka'yı Sabo'nun alma ihtimali Luffy'den de Dragon'dan da fazla bence.Akanın bir sonu olmak zorunda mı ki.Olacaksa da bu Luffyden olur ya da Dragonun eski amiral olmasına mütevellit Dragon alabilir.Diğerlerinin sanşı dahi yok.
Sabo gitsin Kor teklesin.Fazlası ağır gelir ona.Sonundan kastım işte Aka'yı gelecekte neyin beklediği falandı.Neyse farklı düşünüyoruz diyeyim.Çünkü Aka'yı Sabo'nun alma ihtimali Luffy'den de Dragon'dan da fazla bence.
Şu anlık öyle zaten.Bana göre tüm amiraller Sabo'yu orta zorlukta falan alır.Ama bu karakterin potansiyelinin sınırında olmadığı da net bence.Mera mera illaki bir güç katacaktır ve haki olarakta potansiyelinin sınırında değildir.Sabo gitsin Kor teklesin.Fazlası ağır gelir ona.
Mangada en iyi hakiye sahip biri Garp.Bunun oğlunu düşün ki bence Garp bizzat eğitti.Birde senelerdir bu adamdan ders alan Saboyu düşün.Lufyi her türlü geçer.Sadece bu geleceği görme işini hallederse Lufy o zmn öne geçer.Yani Sabo nun gücü yerinde G4 lede baş eder.Belki daha fazla bile olabilir.Adam akıllı ciddi dövüşunü gormedik.Sabonun hakisi g4 gücünde çıkmaz