Bazıları odanın verdiği yüzde yüz bilgileri gözden kaçırıyor magu magu mera mera dan üstündür ben değil oda söylüyor.
Öyle olsa da bu üstünlüğü kullanıcı faktörünün de etkileyeceğini söyleyebiliriz.Bazıları odanın verdiği yüzde yüz bilgileri gözden kaçırıyor magu magu mera mera dan üstündür ben değil oda söylüyor.
Devamında ne diyor? Üstün olması kesin yeneceği anlamına gelmiyor.Bazıları odanın verdiği yüzde yüz bilgileri gözden kaçırıyor magu magu mera mera dan üstündür ben değil oda söylüyor.
Akainu kesin kazanırdıÖyle olsa da bu üstünlüğü kullanıcı faktörünün de etkileyeceğini söyleyebiliriz.
Diyelim ki Beyazsakal'da ateş meyvesi var, magu magu kullınıcısı Akainu'yu kül eder!
Öyle diyorsan öyledir.Akainu kesin kazanırdı
Bir şey ifade etmiyor.Meyve tek güç unsuru olsaydı Ray,Garp köyünde kumdan kale yapıyor olurdu.Sabo'nun haki olarak Aka'yı geçemeyeceğinin garantisi var mı ? Yok.Bazıları odanın verdiği yüzde yüz bilgileri gözden kaçırıyor magu magu mera mera dan üstündür ben değil oda söylüyor.
Bir Luffy Reis'in Kata'dan kaçması bir de bu, efsanelerŞu sahneyi atıp susuyorum...