Ace ve balmiDesene Ace bir eşek kadar olamadı.
Ace ve balmiDesene Ace bir eşek kadar olamadı.
Zaten devrimin hedefi daha büyük diyen de ilk benim onu atlayayım.Sabonun meyvede ustalaşırsa amiralle kafa kafaya gideceği sadece hayal.Geçin bu işleri yani.
Hedeflerinin daha büyük olması işlerinin daha zor olmasını gösterir daha küçük değil bu bir..Daha zor bir işe girişmişsen de daha güçlü olman gerekir bu da iki.Görünene bakarsak devrimciler bir yonkou oluşumu karşısında hayatlarının dayağını yer mi yer.İşleri daha zor evet ama güçleri yetersiz.Bu da konu üzerine tartıştığımızda benim haklılığımı gösteriyor
Sabo da çok fena döver Luffy'yi.Onu bunu bilmem Luffy çok fena döver Sabo'yu.
Sabo gitsin başı gelsin. Hala Sabo diyorlar. 1.5B'nin yarısını at içinden yine bir Sabo çıkar. Yanında promosyon olarak da 100 m lik adam verirler.Sabo da çok fena döver Luffy'yi.
Güzel haber.YP bölüm var diyor.
Ne diye ilan etmemi bekliyorsun ? En güçlü bilinen oluşum şu an Yonkoular ve ''ben'' devrimcileri bir yonkou ya eşit derecede görüyorum diye belirttim zaten. Buna dayanarak yaptım yorumumu. Görünen Sabo Yonkou 1. adamı ya da 2. adamı olacak seviyede. Dragonu da Yonkou kaptanı seviyesinde görmem normal. Ama çıkan komutanlar dan sol kol 3. adam izlenimi alamadım. Yeni adamlar çıkarsa işler değişebilir.Hedefleri devrimin hedefine göre küçük. Hatta çok küçük. Bi avuç insanın serbestçe hareket etmesiyle tüm dünya için özgürlük ve adaleti amaçlamak arasında dağlar kadar fark var.
Ayrıca yonkou seviyesi veya değil diye ilan edip üzerinden bi ispat çabasına girmişsin de benim alıntıladığın güce dair söylediklerim şöyle;
Genel mevzular üzerinden tekrar bi şey yazmaya gerek duymadım. İki noktaya değineceğim.
Sabo konusunda ise yanılıyorsun. Adam komutan yenmiş, amiralle kapışmış ve bunları yaparken de yaralanmamış, kendinden emin ve heybetli durmuş, zorlanmamış.
Sabonun niyeti amiral ve tüm donanmayı oyalamak amiralin de mutlak bi dövüşte gözü yok olsa bile bizatihi Sabo gücünü sakladığını ve çok daha güçlü olduğunu bildiğini söylüyor ve anlıyoruz ki o seviyeleri bilen, karşı durabilecek bi adam bu Sabo. Üstelik muazzam bi hakisi ve fiziksel gücü var. Yeni bi logia meyve yedi.
Diğer mevzu Katakuri ve Smoothie ile ilgili olanı. Devrim ordusunu ve yöntemlerini yanlış yorumlamışsın. Katakuri gidip bi yerde kendince düzen sağlaması gelip biri onu indirene kadar olur. Devrimciler halka aşılıyorlar düzeni, özgürlüğü tattırıyorlar, bunun için savaşmayı öğretiyorlar. Böyle bi halk Kaidou bile gelse -devrimciler bu yöntemlerinde başarılı olursa- halk ''ya istiklal, ya ölüm'' diyeceği için onları sindiremez ve sömüremez. Gücün fazla olsa bile hükmedecek bi toplum yoksa manasız kalacaktır. Bunların derdi darbe değil devrim.
Dragonun yapacağı devrimden kimseye hayır gelmez gerçi o yüzden boşver dediklerimi
Hahaha tüm op'un şansını toplasan sadece geride bıraktığımız arcdeki tayfanın şansı etmez. Ama görmek istemeyen körden beterdir diye bir söz varDesene Ace bir eşek kadar olamadı.
Luffy önce ayakta durabilsin.Sabo gitsin başı gelsin. Hala Sabo diyorlar. 1.5B'nin yarısını at içinden yine bir Sabo çıkar. Yanında promosyon olarak da 100 m lik adam verirler.
Ace hem mal hem güçsüz hem de uğursuz. Balsız olduğuna katılıyorum.Hahaha tüm op'un şansını toplasan sadece geride bıraktığımız arcdeki tayfanın şansı etmez. Ama görmek istemeyen körden beterdir diye bir söz var
Shanks'a kahkaha attım lolDevrimcilerin bağlantıları daha önemli çıkacak bence... Şöyle bir baktığımızda shicilerde bile adamları vardı. Her yonkou oluşumunda bir adamları olması muhtemel.
Şüphelendiklerim:
Beyazsakal korsanları: Marco
Karasakal korsanları: Teach
Kızılsaç korsanları: Shanks
Big mom korsanları: Katakuri
Hasırşapka korsanları: Robin