Anladım da nutkum tutuldu.Anlamadın bence :/
Anladım da nutkum tutuldu.Anlamadın bence :/
Bostana giderken bindiğin eşekte Luffy kadar bal olsa, salarsın çayıra iki sene sonra yonkou olurOnu bunu bilmem Luffy çok fena döver Sabo'yu.
Güzel detay.Bu en alt soldaki abimiz kim?
Beni de alıntılamışsın ama yazdıklarımın konuyla alakası ne anlayamadım?Burda Burgess vs Luffy olsada anında bitmezki dostum.Sabo hızlı güçlü çevik ve akıllı bir karakter.Emin ol luffy kadar güçlüdür.
Özel Zoan bekliyorumŞu karasu dan çok acayip bir meyve çıkacak benden söylemesi
Hedefleri devrimin hedefine göre küçük. Hatta çok küçük. Bi avuç insanın serbestçe hareket etmesiyle tüm dünya için özgürlük ve adaleti amaçlamak arasında dağlar kadar fark var.Heriflerin niyeti Korsanlar Kralı olmak. En güçlü kişi olmak. Kimsenin karışamayacağı kişi olmak. Hedeflerinin neresi küçük Tamam devrimciler çok güçsüz değildir ama ortalama olarak söylersek ''bir Yonkou tayfası gücündedir''. Yonkoular da komutanlarını tek tek yollar sağa sola devrim peşinde olsalar . Bunun farkındasınız değil mi ? Örneğin Jack'in altında bile kaç kişi var. Bunların amacı Korsanlar Kralı olmak. Yoksa Katakuriyi doğuya , Smoothie'yi Batıya gönderirler . Oralarda düzeni sağlayamaz diyebilir miyiz ? Bu güçle çok zor değil. Yani Yonkou gücündedir devrimciler fazlası değil. Bu seri korsan serisi. Tabiki en güçlü 4 korsan daha ön planda olacak. Yonkou gücünde demekte hakaret felan diye anlaşılmıyordur umarım. En güçlü 5-6 oluşum içerisindesin işte daha ne istiyorsun Sabo'ya gelince şu an Katakuri gücündedir diyemem adamın gücünü göremedik. Gösterilene göre Katakuri'den güçsüz benim için. Ama potansiyel olarak bakarsak Amiral alacak seviyeye gelebilir. Ama bize şu an ki gücü lazım ve bu güçler ( gösterilen komutanlar ve Sabo) güçlü de olsa Hükümet'e yenileceklerdir. Çünkü son savaş hükümetle olacağa benziyor ve hükümetin görünmeyen güçleri ile 3. Amiralin show yapması lazım ki beklentimiz artsın
Genel mevzular üzerinden tekrar bi şey yazmaya gerek duymadım. İki noktaya değineceğim.Güç seviyelerine yönelik elimizdeki en net kişiler İvankov ve Kuma gibi adamlar. Sabonun da ucu açık. Meyvede ustalaşınca amirallerle kafa kafaya çarpışacak bi herif.
Bunlar bile ülke ülke ilerleyeceklerini düşünürsek zaten yeterli. He topyekün bi meydan savaşında ne olur diyorsak bu da olası değil pek. Zira devrimcilerin işi bi yerle sınırlı değil. Hükümet de sadece devrime odaklanamaz. Bu yonkouları dünyanın farklı yerlerindeki güçleri nasıl tutacak yoksa adamlar?
Dragon da adamlarından çok daha güçlüyse korsan kaptanları gibi zaten bu ona kişisel anlamda yeterli olacaktır. Devrim de ilerledikçe, halklar destek verdikçe büyüyecek bi yapı zaten.
Hele bi bekleyin bakalım ne çıkacak güçleri, kim bunların müttefiği, kimler katılacak, kimler hep karşı duracak?
Desene Ace bir eşek kadar olamadı.Bostana giderken bindiğin eşekte Luffy kadar bal olsa, salarsın çayıra iki sene sonra yonkou olur