Valla nerden baksan iyi tespitSabo yu çok küçümsüyorsunuz. Adam kuma ve dragon dan küçüklüğünden beri eğitim alıyor ayrıca bu eğitimleri meyvesiz alıyor. Haki seviyesi çok iyidir muhtemelen ki dresserosa da gördük.
Sabo amiral ayarı çıksa şaşırmam.

Valla nerden baksan iyi tespitSabo yu çok küçümsüyorsunuz. Adam kuma ve dragon dan küçüklüğünden beri eğitim alıyor ayrıca bu eğitimleri meyvesiz alıyor. Haki seviyesi çok iyidir muhtemelen ki dresserosa da gördük.
Sabo amiral ayarı çıksa şaşırmam.

+1789.Kıyafetin açık olmasına takılanlar olmuş, sinirim bozuldu. Size ne kardeşim nasıl çizeceğinden, kadının nasıl olacağından? Afedersiniz ama bu bildiğin yobazlık.
Bölüme gelince fena olmamış.
Dragon'dan güçlü olabilir.Valla nerden baksan iyi tespit![]()
Sanmam boynuz kulağı o kadar çabuk geçmez.Dragon'dan güçlü olabilir.
Neden geçemesin canım, Luffy'nin Ray'in şu anki halini geçmiş olma ihtimali varken Sabo'nun neden olmasın? Hem Dragon dediğin adam uçup kaçıp duruyor sağdan sola, arada sırada gidip East Blue'daki denizci çıraklarına artistlik yapıyor. Formdan düşmüştür.Sanmam boynuz kulağı o kadar çabuk geçmez.
Adam gibi meyve yemiş olsa ateş ederdi de, Ace'den hayırlı ne kalmış ki meyvesi kalsın?Sabo tatmin edici bir güçte değildi. Onun üstünde bir adam olması lazım.
Katiliyorum.Bende öle hissettim.Bölüm eksik gibi geldi bana. One piecin her zaman ki son sayfası gibi olmamış sanki.
Rey 70 yaşında Dragon formdan düşçek yaşta değil.Neden geçemesin canım, Luffy'nin Ray'in şu anki halini geçmiş olma ihtimali varken Sabo'nun neden olmasın? Hem Dragon dediğin adam uçup kaçıp duruyor sağdan sola, arada sırada gidip East Blue'daki denizci çıraklarına artistlik yapıyor. Formdan düşmüştür.
Adam gibi meyve yemiş olsa ateş ederdi de, Ace'den hayırlı ne kalmış ki meyvesi kalsın?