Dimi ya valla harbiden bugun bir mutlu etti bizi deli oglanHocam hypelandık bozma bizi Luffy Rogerı alır bile deriz şuan çok duygulandık
Dimi ya valla harbiden bugun bir mutlu etti bizi deli oglanHocam hypelandık bozma bizi Luffy Rogerı alır bile deriz şuan çok duygulandık
Trip atar gibi cevap vermişsiniz. Bana gelen çeviriye göre Luffy, Koca Ana'yı komaya sokmuş.Anladım.
O zaman yalan olmayabilir. Sanji'nin pastası işlemiştir belki.Trip atar gibi cevap vermişsiniz. Bana gelen çeviriye göre Luffy, Koca Ana'yı komaya sokmuş.
Yalan yahu. Morgans çok daha önce gidiyor zaten.O zaman yalan olmayabilir. Sanji'nin pastası işlemiştir belki.
Bu Big Bird. Her yerde kuşları var. Gözetliyor efendimiz.Yalan yahu. Morgans çok daha önce gidiyor zaten.
Yok ya neden trip atayım? Kol alma mevzusunu merak etmiştim sen de cevapladın ve ben de anladım dedim.Trip atar gibi cevap vermişsiniz. Bana gelen çeviriye göre Luffy, Koca Ana'yı komaya sokmuş.
Umarım tüylerini yolmaz Koca Ana.Bu Big Bird. Her yerde kuşları var. Gözetliyor efendimiz.
Böyle bir şeye müsaade etmem.Umarım tüylerini yolmaz Koca Ana.
Ok. Anladım. üst üste gelince öyle oldu.Yok ya neden trip atayım? Kol alma mevzusunu merak etmiştim sen de cevapladın ve ben de anladım dedim.