Zaten minikler ve kalan tayfa olsa inerdiİndirme kısmı sıkıntılı. Bence orda anlatalmak istenen Bm’nin ünlü( ne kadar ünlü ben de bilmiyorum ) organizasyonunu halledip ordan çıkabilmesi indirme olarak yazılmıştır.
Zaten minikler ve kalan tayfa olsa inerdiİndirme kısmı sıkıntılı. Bence orda anlatalmak istenen Bm’nin ünlü( ne kadar ünlü ben de bilmiyorum ) organizasyonunu halledip ordan çıkabilmesi indirme olarak yazılmıştır.
Hocam hypelandık bozma bizi Luffy Rogerı alır bile deriz şuan çok duygulandıkNe dedi tam bilmiyorum ama 1 bucuk milyar tabi fazla ama 1.1 olurdu . Ortaligi iyi dahittilar
mihawk'ı alamaz bence
Yalnız biraz fazla hızlı oldu bu evre demek seriyi o kadar uzatmayacak diye düşünmeye başladım.5. İmparator olarak anılmaya başlandı. Kaç yıldır bu anları bekliyorduk. Hele bir ilk Yonkou'yu indirsin buralar yıkılır.
Evet, ama o senaryoyu yazan Oda zaten. Bu bilgiden az buçuk güç çıkarımı yapılabilir.Bu amiral kolu alma mevzusu filler değil miydi? Z'nin hikayesiydi sanırım.
Bölüm zaten 2 Mayıs'ta çıkıyor.2 mayısa ertelenmiş yeni bölüm
Bigmom indirildi mi deniyor? Rezil edildi miBu arada bölümü Koreli bir arkadaşıma çevirttim, ama yarın sabah yayınlayacağız. Zira ingilizce bölümden kontrol etmem gerek önce.
Bilgi kirliliği olmasın, o yüzden bir şey söylemeyeceğim şimdilik.Bigmom indirildi mi deniyor? Rezil edildi mi
Ok.Bilgi kirliliği olmasın, o yüzden bir şey söylemeyeceğim şimdilik.
Anladım.Evet, ama o senaryoyu yazan Oda zaten. Bu bilgiden az buçuk güç çıkarımı yapılabilir.