Harbiden he bir Daifuku alsaydı 500 görecekti Şanji.Şimdi anladım kafama yeni oturdu Sanji'nin niye bu kadar pasif kalma durumu bu adam birde komutan falan en azından Oven'ı veya Daifuku'yu indirseydi görürdük o zaman şamatayı ödül konusunda.
Harbiden he bir Daifuku alsaydı 500 görecekti Şanji.Şimdi anladım kafama yeni oturdu Sanji'nin niye bu kadar pasif kalma durumu bu adam birde komutan falan en azından Oven'ı veya Daifuku'yu indirseydi görürdük o zaman şamatayı ödül konusunda.
Sanji'nin olayı biraz farklı. Hatırlarsan fotoğrafı falan düzgün değildi. Bir gizlenme hali vardı. Çekemiyorlardı fotoğrafını mı diyeyim öyle şeyler. Denizcilerin ödül vermeme sebebi de öyle bir şeydir.İyi de o arcta Sanji'de yok muydu ? Hatta mr.2'yle falan dövüşmemiş miydi ? Denizciler ödül vermediyse aynı durum olmaz ki.
Nami para için Luffy'yi teslim eder bence.
Smoker'ınkini sormuştum ama diğer arkadaşlar cevapladı. Tuğamiral'miş MF'da.Kimin?
Bir arc fazladan ödül alan Sanji dediğin zaman öyle anlaşılmıyor işte. Ondan cevap verme ihtiyacı hissetmiştim zaten. Alabasta'da ödülünün artmamasının başka sebepleri de olabilir. Yendiği adam Bon Kurei sonradan ayağa kalkıp bizimkilere yardım etti mesela. Sanji'nin onu indirdiği hükümetin asla aklına gelmez bu durumda. Ha benim için bu o kadar önemli değil. O ark Zoro'nun ödülünün artıp Sanji'nin ödülünün artmaması bir şey ifade etmiyor benim için.Fazla ödül dedim de onu kastetmemiştim ama.Sonuçta Zoro bu arcta yoktu ve Sanji'nin ismi direk gazetede geçiyor.Alabasta'da ikisi de vardı,iş yaptılar ve birine ödül koymadılar.Denizciler belki de o zaman Sanji'yi bi tehdit olarak görmediler ve ödül koymadılar.Bu da aralarındaki o ufak farkı belli ediyor zaten.
Sanji bir daha ki dövüşünde de 330 milyon berry ödül alırsa 660 milyon berry ödülü olur buda Germa 66'ya bir gönderme olur.Bence Oda bu ödülü mantıklı uygulamış neden derseniz. Sanji 330 m , Zoro 320 m , Jinbei 500 m. Zaten toplam da 1.150.000.000 beli ediyor. Daha Sanjinin upgrade i var ne olduğu belli değil. Wano arc var Zoro nasıl bir upgrade alacak belli değil. Yani ödüller artacak ee kaptanımızın ödüller en iyi adamların toplamından fazla olması gerekli diye düşünmüş olabilir Oda. Hatırlıyorsanız bundan önce Sanjinin ödülü 177 m , Zoronun 320 m ve Luffynin 500 m di. Toplamı yine geçmiyordu ee jinbei geldi sanjinin ödül arttı kafadan 600 m artması lazımdı katakuri'yi indirdi diye 250 m arttırmıstır. Crackeri yendi diye de 150 m oh mis hayırlı olsun 5.imparotoruz )
mantıklı. Benim merak ettiğim toplamda tayfa kaç milyon beli olduSanji bir daha ki dövüşünde de 330 milyon berry ödül alırsa 660 milyon berry ödülü olur buda Germa 66'ya bir gönderme olur.