Bir fikir adamına yakışmayan sözler.Adamı ödül koymaya değer görmedilerse Zoronun suçu ne efendiler?
BIG NEWS! BIG NEWS!!Hızınla yarışamıyoruz.
Bir fikir adamına yakışmayan sözler.Adamı ödül koymaya değer görmedilerse Zoronun suçu ne efendiler?
BIG NEWS! BIG NEWS!!Hızınla yarışamıyoruz.
Alabasta'da da sadece Zoro ve Luffy'nin ödülü artmıştı. Dengelendi işte.
İyi de o arcta Sanji'de yok muydu ? Hatta mr.2'yle falan dövüşmemiş miydi ? Denizciler ödül vermediyse aynı durum olmaz ki.Hehehe Kurorocchi geç kaldın.
Sen Sanji fazla ödül aldığı halde anca böyle oldu dedin ondan dedim. Ödül artış sayıları şimdi eşitlendi.İyi de o arcta Sanji'de yok muydu ? Hatta mr.2'yle falan dövüşmemiş miydi ? Denizciler ödül vermediyse aynı durum olmaz ki.
Kimin?Aynen benzetmenin oturması için böyle bir şey olması şart gibi.
Bu arada Luffy'nin Gazete haberlerine ilgi duyduğunu gördük. Direk sorduğu isim Jinbei oluyor.
Kyros'un da K.hakisi iyiymiş. Coby'nin torpidoyu engellediğini anlamış.
@Smoker
MarineFord'taki rütbesi neydi acaba?
Fikir adamından iyi mi bileceksin?Bir fikir adamına yakışmayan sözler.
BIG NEWS! BIG NEWS!!
Fazla ödül dedim de onu kastetmemiştim ama.Sonuçta Zoro bu arcta yoktu ve Sanji'nin ismi direk gazetede geçiyor.Alabasta'da ikisi de vardı,iş yaptılar ve birine ödül koymadılar.Denizciler belki de o zaman Sanji'yi bi tehdit olarak görmediler ve ödül koymadılar.Bu da aralarındaki o ufak farkı belli ediyor zaten.Sen Sanji fazla ödül aldığı halde anca böyle oldu dedin ondan dedim. Ödül artış sayıları şimdi eşitlendi.
Nami para için Luffy'yi teslim eder bence.Bir daha ki bölüm Nami ''niye bu kadar çok ödülün var'' diye Luffyi döver kldhfaskolhasdfl
Bu olaydan sonra Lawı da yardımcısı diye geçerler.