Bu hafta bolum var mi?
Var.Bu hafta bolum var mi?
Aa pardon onu unutmuşum. Altın hafta vardı demi. Doğru ya
Okuduğumuzu farklı yoruyoruz desen daha mantıklı olur. Eminim Wanoda Sanji bir vs atar ki anlatamam.Çelişki yok ki yazdıklarımda. 1vs1 göremediğim için içim biraz burkuk. Ama bu Sanji'nin hiçbir şey yapmadığı anlamına geldi diyorsan seninle beyinlerimiz farklı çalışıyor demektir.
Neyse ne ya amanAhahah eyvallah. Kendisine de anlatmışımdır bence ama neyse.
@NALAKA Sanji yılı derken Oda, Sanji'nin geçmişine bakış atılacağını söyledi. Diğer yandan "Sanji'nin Yılı" 2016 yılında söylendi; arkın tamamı olarak kabul edilse dahi her halükarda kast edilen şey geçmişti.
Germa yokşuan hepsi bir arada olmasa da tüm ittifakların toplandığını düşünün
3 tane ordu katıldı şuan lufyy ittifakına
orlombusun filosu
happo donanması
germa 66 ordusu
bunun dışında
law ve tayfası+ bege ve tayfası+ jimbe ve tayfası+minkler (kedi ile köpek isimini bilmiyom)+ bulunursa marco ve geri kalan beyaz sakal korsanları+samuraylar+ lufynın tüm kadro+ barto ve tayfası +cavendısh ve tayfası+ dev tayfası + cüceler ......
derken derken bu oluşum kim ne derse desin kaido hariç kaidonun komutanları dahil tüm oluşumunu yenebilir.
yani bir şekilde kadio oyalanabilirse aynı mom gibi paste börek değilde içki rom felan dolandırılırsa bu sefer bu kadar ittifak kaidonun tüm bölgesini yıkabilir bana göre
Sana vermeyeceklermişFestivalde sabahladim ama beni en çok heyecanlandıran tabi ki neyyy ? Spolierrr beklemedeyim