İroniyi iyi yakalamışsın ikisinde kırmızı siyah kıyafet falan
İroniyi iyi yakalamışsın ikisinde kırmızı siyah kıyafet falan
Şakir kimdi?Mihawk ozaman ya Lütfü ye yada Şakir in tayfaya katılır
Hahahaha. Ne diyem Mahmut mu diyem?
ShanksŞakir kimdi?
Hahahaha. Ne diyem Mahmut mu diyem?
Ben sormasam aklınıza gelmezAn itibariyle 1286 mesajla rekoru aldı ki daha 8-9 gün daha durucak bu konu. Kaido vs sine kadar falan kırılmaz bu rekor.
REKORUN MESAJI BU TŞK
Daha önce bakmıştım. Bak ezberden söyledim sana rekor bundadır diye.Ben sormasam aklınıza gelmez
Zaten bende rekor kırılsın diye uğraşıyorum ama inşallah konu dışı yüzünden ban yememDaha önce bakmıştım. Bak ezberden söyledim sana rekor bundadır diye.
Premseslerin de Luffy fetişi var, iki saat Luffy muhabbeti yapacaklar şimdi, Luffu-sama diye ağlayıp zırlıyacak yine Shirahoshi.Maalesef oda nın ağlak premses fetişi var sırf o yüzden bütün ağlakları bir araya toplayıp bol gözyaşı ve mendil kombinli boş bir arc daha geliyor atalım fav a (bu arada fav ne bilmiyorum ama olsun)
Dragon balonu patlayınca Mihawk gelene kadar rekoru onda bekliyorum ben fikir D. adamı olduğu ortaya çıkınca sayfalar birbirine karışır artık.An itibariyle 1286 mesajla rekoru aldı ki daha 8-9 gün daha durucak bu konu. Kaido vs sine kadar falan kırılmaz bu rekor.
REKORUN MESAJI BU TŞK
Avatarıma konuş.Dragon balonu patlayınca Mihawk gelene kadar rekoru onda bekliyorum ben fikir D. adamı olduğu ortaya çıkınca sayfalar birbirine karışır artık.
Premseslerinde Luffy fetişi var, iki saat Luffy muhabbeti yapacaklar şimdi, Luffu- sama diye ağlayıp zırlıyacak yine Shirahoshi.