Yahu burayı bile yapamadı işte tek başına. Adam haklı çıktı daha neyini üsteliyoruz?Sanjinin Bigmom'ın sözüne guvenme gerekçen tatmin etmedi beni zaten tatmin edecek bir nedeni de yok.Gözlerinin önünde sayısız mucizeyi gerçekleştiren kaptanı dururken ne idüğü belirsiz bir yonkonun sözüne itimad etmek kabul edebileceğimiz birşey degil.
Kaidoya savaş açılmış.Binbir türlü zorlukla yarım tayfayla seni kurtarabileceğine inanan biri Baratie'yi de kurtarır.Reiju'ya gerekirse oraya gider onları kurtarırım dedi Luffy.
Sanjinin haki kullanmayan kaptanına attığı dayak olmasa Luffy Katakuri'yi daha rahat alırdı.
Bu ''Luffy her yere yetişir'' mantığı daha sonra da başımızı ağrıtacak belli. Tayfa Wanoya giderken karşılarına Kaido çıksa -ki ihtimal dahilinde- Luffy buradan oraya yetişir diye mi davranacak Zoro veya Law?@Uchiha Itachi niye uğraşıyorsun ?
Çok haklısın dostum verdiğin örnekler de cuk diye oturmuş.Yahu burayı bile yapamadı işte tek başına. Adam haklı çıktı daha neyini üsteliyoruz?
Defalarca sayıldı şans faktörleri ve Jimbei, Bege ve tayfaları olmasa zaten bitmişti her şey. Adamda Odanın kalemi mi var da tahmin etsin, yazsın, çizsin? Luffy yetişemedi her şeye, yapamadı, Sanji de haklı çıktı.
Bu ''Luffy her yere yetişir'' mantığı daha sonra da başımızı ağrıtacak belli. Tayfa Wanoya giderken karşılarına Kaido çıksa -ki ihtimal dahilinde- Luffy buradan oraya yetişir diye mi davranacak Zoro veya Law?
Marcolar dayak yerken ''dur la Luffy gelir'' diye bekliyorlar mı? Kaidou Momoları Zouyu ararken ''Luffy bi Baratie'ye gidip gelse de aramaya devam etsek uşaklar'' mı diyor? Luffy Ceasara bile paket oldu zamanında. Hatta Crocoya paket oldular tayfaca. Sanji ''kaptan halleder yeaa'' deyip başka işlerle mi uğraşacaktı?
Sanjiyi kapağa çizmedi Oda diye yerseler daha mantıklı.Çok haklısın dostum verdiğin örnekler de cuk diye oturmuş.
Yahu burayı bile yapamadı işte tek başına. Adam haklı çıktı daha neyini üsteliyoruz?
Defalarca sayıldı şans faktörleri ve Jimbei, Bege ve tayfaları olmasa zaten bitmişti her şey. Adamda Odanın kalemi mi var da tahmin etsin, yazsın, çizsin? Luffy yetişemedi her şeye, yapamadı, Sanji de haklı çıktı.
Bu ''Luffy her yere yetişir'' mantığı daha sonra da başımızı ağrıtacak belli. Tayfa Wanoya giderken karşılarına Kaido çıksa -ki ihtimal dahilinde- Luffy buradan oraya yetişir diye mi davranacak Zoro veya Law?
Marcolar dayak yerken ''dur la Luffy gelir'' diye bekliyorlar mı? Kaidou Momoları Zouyu ararken ''Luffy bi Baratie'ye gidip gelse de aramaya devam etsek uşaklar'' mı diyor? Luffy Ceasara bile paket oldu zamanında. Hatta Crocoya paket oldular tayfaca. Sanji ''kaptan halleder yeaa'' deyip başka işlerle mi uğraşacaktı?
Ben ark bittiye oynamak istiyorum valla. Ama illa uzayacaksa da gene lafımıza gelirler.Şu saatten sonra yakalanmazlar bea. Gereksiz uzamış olur. Ha olur da yakalanırlarsa çark Luffy için döner kesin. Önceden sürekli dile getirdiğimiz şey gerçek mi olacak yoksa @amaneden ? :/
Öyle. Bitsin artık ben de sıkılmaya başladım.Ben ark bittiye oynamak istiyorum valla. Ama illa uzayacaksa da gene lafımıza gelirler.