Zoronun Kuroobiden kat kat güçlü olan balıkadamı kestiğini unutuyorsun.
+1, Zoro keser. 2 yıl sonra da Luffy'nin yenerken neredeyse öleceği adamı su altında tekledi.Zoronun Kuroobiden kat kat güçlü olan balıkadamı kestiğini unutuyorsun.
Unutmadım. Ben sadece senin bu lafına cevap verdim.Sanji o deredeki balıkları bile yakalayamaz ama Zoro Sanjiden daha iyi okyanustaki köpekbalıklarıyla boğuşur Zoronun gücü 9 sa Sanji 6 tır.Zoro>Sanji.
+1 Zoro aynı anda hem Luffy hem de Sanji'yi alır, Jinbei yoksa tüm tayfayı alır.+1, Zoro keser. 2 yıl sonra da Luffy'nin yenerken neredeyse öleceği adamı su altında tekledi.
O zaman o o kadar hap almamıştı hordy ama belki Zoro yine de Luffy kadar zorlanmadan yenebilirdi çünkü Zoro şeytan meyvesi yemediğinden Luffy kadar sualtındaki bu dövüşte zorlanmayabilirdi.+1, Zoro keser. 2 yıl sonra da Luffy'nin yenerken neredeyse öleceği adamı su altında tekledi.
O kadar abartmayalım, o dediğin anca hepsi su altında olursa ve Luffy bu nedenle güçsüzleşince olur.+1 Zoro aynı anda hem Luffy hem de Sanji'yi alır, Jinbei yoksa tüm tayfayı alır.
Olabilir evet. Su altında Luffy gibi baloncuk içinde olacak dimi?O zaman o o kadar hap almamıştı hordy ama belki Zoro yine de Luffy kadar zorlanmadan yenebilirdi çünkü Zoro şeytan meyvesi yemediğinden Luffy kadar sualtındaki bu dövüşte zorlanmayabilirdi.
Sende abartmışsın Zoro hem Luffyi hem de Sanjiyi alamaz dövüş sualtında olsa bile.Amaneden adlı üye zaten Zoroyu abartmayı seven bir Zoro fanı olduğudan ona cevap bile vermiyorum ama sen de böyle bir duruma düşme.O kadar abartmayalım, o dediğin anca hepsi su altında olursa ve Luffy bu nedenle güçsüzleşince olur.
Olabilir evet. Su altında Luffy gibi baloncuk içinde olacak dimi?
Sanji'nin balıkları yakalayamayacağına dair kanıtın var mı? Zoro köpek balıklarıyla güreşemez dedim mi? Ve evet bence de Zoro > Sanji.Sanji o deredeki balıkları bile yakalayamaz ama Zoro Sanjiden daha iyi okyanustaki köpekbalıklarıyla boğuşur Zoronun gücü 9 sa Sanji 6 tır.Zoro>Sanji.
Sırf CCden bir darbe aldığı için Vergoya bacağınıçatlattıran adam ne Hordyi yenebilir ne de Picayı.Sanji'nin balıkları yakalayamayacağına dair kanıtın var mı? Zoro köpek balıklarıyla güreşemez dedim mi? Ve evet bence de Zoro > Sanji.