Aynen.Öyle. Bir kez daha gördük ki bütün sistemi imparator ayakta tutuyor. Tayfa ne kadar güçlü olursa olsun bu durum değişmez görüntüsü var net bir şekilde.
Aynen.Öyle. Bir kez daha gördük ki bütün sistemi imparator ayakta tutuyor. Tayfa ne kadar güçlü olursa olsun bu durum değişmez görüntüsü var net bir şekilde.
O herif bu adam.Bu sayfada orta panelde ceketinin üstünde gül olan eleman Ananın iyileştiğine memnun olmamış aksine sinirlenmiş gibi bir yüz takınmış. Yani Totland'da Ana ölsünde bizde özgürlüğümüze kavuşalım diyen insanlarda var. Ya da o eleman özel birisi ama sanmıyorum.
Aynen olabilir.O herif bu adam.
Sinirlenmiyor adam, ağlıyor Puding'in muhteşem bir iş başarmasına. Şahsen tanışıyorlar çünkü.
o zaman zeff aklıma boşuna gelmiş. hatırladım şimdi olayları. Aynı tadı alması çok dikkatimi çekti de hala oturtmuş sayılmam benzerliği. Mutluluk olsa sadece anlardım da aynı tadı o gün almıştım diyor. Çok ilginç geldi bana
O ölümün haç işareti yav.Kapakta Pedro, herkese uzak ve arkası dönük bir şekilde ileriye bakıyor. Oda burada bize Pedronun öldüğünü ve cennetten bizimkilerin maceralarını izleyeceğini söylüyor diyemeyiz çünkü arkası dönük xd Yalnız ilginç bir detaydır ki Pedronun üstünde durduğu ağacın altında Chopperin hemşire manitası var. Kafasında healı işaret eden "+" şapkasıyla hem de Velhasıl kelam bu kapağa göre Pedro iyileşecek, iyileşti ya da iyileşiyor.
Subliminalin nirvanası resmen.Hee. Chopper'ın şapkasında 9 nokta var. Nami'nin memeler çift sıfır. Luffy de ana karakter diye var. Sonuç 900+Luffy.