Raiden 23 Mar 2018 #61 Fena değildi. Luffy'nin Judge'ı sallamaması ve Sanji'nin cini durdurması dışında ilgimi çeken bir sahne yoktu.
Fena değildi. Luffy'nin Judge'ı sallamaması ve Sanji'nin cini durdurması dışında ilgimi çeken bir sahne yoktu.
KaravanaSem 23 Mar 2018 #63 Millet İngilizce baya sağlanmış sizde, ben yes no dışında hicbisey anlamadım
carpe d. em 23 Mar 2018 #64 KaravanaSem dedi ki: Millet İngilizce baya sağlanmış sizde, ben yes no dışında hicbisey anlamadım Genişletmek için tıkla ...
KaravanaSem dedi ki: Millet İngilizce baya sağlanmış sizde, ben yes no dışında hicbisey anlamadım Genişletmek için tıkla ...
manuclaren 23 Mar 2018 #65 sfm1903 dedi ki: galiba sanji bir şey yapamadan kaçacaklar.. Genişletmek için tıkla ... Pasta yaptı Luffy nin tepkisi çok güzeldi. Stussy de kaçtı ondan birsey cikacak mi cok merak ediyorum.
sfm1903 dedi ki: galiba sanji bir şey yapamadan kaçacaklar.. Genişletmek için tıkla ... Pasta yaptı Luffy nin tepkisi çok güzeldi. Stussy de kaçtı ondan birsey cikacak mi cok merak ediyorum.
Hakili Yumruk 23 Mar 2018 #66 İyi ya haftaya BM pastayı yedikten sonra hızlanır diye tahmin ediyorum.4-5 olmadı 5-6 bölüme kurtuluruz bu arctan.
İyi ya haftaya BM pastayı yedikten sonra hızlanır diye tahmin ediyorum.4-5 olmadı 5-6 bölüme kurtuluruz bu arctan.
Miora 23 Mar 2018 #68 Bigmom pastayı yedikten sonra imana gelecek, aydınlanacak. İyi bir insan olarak hayatına devam edecek.
Bigmom pastayı yedikten sonra imana gelecek, aydınlanacak. İyi bir insan olarak hayatına devam edecek.
RedTeroR 23 Mar 2018 #70 Önünü alamıyoruz, etrafı çevirip duruyorlar, etrafı çevirmedikleri gün yok, hasret kaldık etrafımızın çevrilmemesine Haftaya bölüm var güzel Not: Luffy adam ya, yarım saat dinlense kalkar Mom'u gömer bu sefer
Önünü alamıyoruz, etrafı çevirip duruyorlar, etrafı çevirmedikleri gün yok, hasret kaldık etrafımızın çevrilmemesine Haftaya bölüm var güzel Not: Luffy adam ya, yarım saat dinlense kalkar Mom'u gömer bu sefer