Böyle giderse çok gönüllü çıkarBen bütün hazırlıkları tamamladım biletlerde benden sadece bombalayacak adam lazım .
Böyle giderse çok gönüllü çıkarBen bütün hazırlıkları tamamladım biletlerde benden sadece bombalayacak adam lazım .
Cp9' da sadece liderleri Spandam'da vardı diye hatırlıyorum, Cp0' da da aynı şekildedir muhtemelen.Birkaç gün önce youtube'da görmüştüm. Şimdi Stussy'nin Buster Call yetkisi var mı acaba? Olası bir buster call durumunda neler olur ?
Aslında bu daha fazla şey bekleyin demek kanaatimce.Bence artık sanji'den bir çıkış beklemeyin E.Oda bu bölüm alttan mesajı verdi bence.
"Sanji germanın başarısızlığıdır. Derisini kalkan olarak kullanamaz.Sadece yemek pişirebilir.İçinde herhangi asil bir gururu taşımıyor... O adam boş beleş birisi."
-JUDGE
Sen olayı çok yanlış anlamışın asıl orda bekleyin sanji çıkış yapacak demek istiyor.Bence artık sanji'den bir çıkış beklemeyin E.Oda bu bölüm alttan mesajı verdi bence.
"Sanji germanın başarısızlığıdır. Derisini kalkan olarak kullanamaz.Sadece yemek pişirebilir.İçinde herhangi asil bir gururu taşımıyor... O adam boş beleş birisi."
-JUDGE
Aslında bu daha fazla şey bekleyin demek kanaatimce.
O kadar çok yüz üstü bıraktı ki bizi Sanji artık öyle düşünemiyorum.Sen olayı çok yanlış anlamışın asıl orda bekleyin sanji çıkış yapacak demek istiyor.
Oda dese ki sanji tayfanın en güçsüzü ben yine ondan beklerimBence artık sanji'den bir çıkış beklemeyin E.Oda bu bölüm alttan mesajı verdi bence.
-JUDGE
Çünkü karizma değil mi?Oda dese ki sanji tayfanın en güçsüzü ben yine ondan beklerim