Kapak hikayesi ve arc sonu halleri kesin çizilmeli.Daha Katayı görürmüyüz acaba.
Kapak hikayesi ve arc sonu halleri kesin çizilmeli.Daha Katayı görürmüyüz acaba.
Yakın zamanda göremeyebiliriz bence ama görürüz. Cp9 kapak hikayesi thriller bark'tan sonra geldi mesela, arada bayağı var.Daha Katayı görürmüyüz acaba.
AynenKapak hikayesi ve arc sonu halleri kesin çizilmeli.
Shotacon nedir :S Cinsel ilgi mi duyuyorlar momoya diyorsun :SSatışa göre kıyas ediyorsan doğru. Satış belirli bir veri sunuyor cidden.
http://www.wiki-zero.com/m/index.ph...N0X29mX2Jlc3Qtc2VsbGluZ19maWN0aW9uX2F1dGhvcnM
En çok satan kurgu yazarları arasında Eiichiro Oda ki bu ne kadar güncel bilemem. Ama son zamanlarda sanki ne kadar çok satarım tarzı şeyler de var mangada, tayfanın halleri(özellikle Chopper ve Robin, bir de Carrot geldi tam oldu), Momonosuke tarafından hafif shotaconluk esintileri, dişi karakterlerin geçirdiği büyük değişim ve giydikleri kıyafetler vs.
Öyle demiyorum tabi ki. Ama küçük çocukla garip garip haller çizilmesi benim hoşuma gitmiyor pek. Momo bayağı küçük şimdi.Shotacon nedir :S Cinsel ilgi mi duyuyorlar momoya diyorsun :S
Chopper, Robin, Carrot'dan kastın ne? Momo için yoh artık diyorum ama şu Robin'e, Nami'ye sulanmasını falan diyorsan epey iğrenç bir durum. Gerçi tutmasa çizmez, o da doğru.Satışa göre kıyas ediyorsan doğru. Satış belirli bir veri sunuyor cidden.
http://www.wiki-zero.com/m/index.ph...N0X29mX2Jlc3Qtc2VsbGluZ19maWN0aW9uX2F1dGhvcnM
En çok satan kurgu yazarları arasında Eiichiro Oda ki bu ne kadar güncel bilemem. Ama son zamanlarda sanki ne kadar çok satarım tarzı şeyler de var mangada, tayfanın halleri(özellikle Chopper ve Robin, bir de Carrot geldi tam oldu), Momonosuke tarafından hafif shotaconluk esintileri, dişi karakterlerin geçirdiği büyük değişim ve giydikleri kıyafetler vs.
Şirinlik, peluşluk haller. Carrot direkt zaten. Chopper da büyüyeceğine küçülmüş gibi. Robin var ya Robin , mangakayı elime geçirsem hesap soracağım ilk şey Robin. Sen bu kadını ne yaptın, zaman atlaması öncesi bütün o cool, o bilgin halini götürdün de karşımıza farklı birini getirdin diyeceğim.Chopper, Robin, Carrot'dan kastın ne? Momo için yoh artık diyorum ama şu Robin'e, Nami'ye sulanmasını falan diyorsan epey iğrenç bir durum. Gerçi tutmasa çizmez, o da doğru.
Şu dişi karakterlerin giydiği kıyafetler yüzünden Oda'nın stüdyosunu bombalayacağım zaten. Saçma sapan evrim geçirtti karakterlere, anime de tüy dikiyor.
Adam Guinnes'e girdi, kendi rekorunu genişletiyor gel gör ki.
Doğru diyorsun.Şirinlik, peluşluk haller. Carrot direkt zaten. Chopper da büyüyeceğine küçülmüş gibi. Robin var ya Robin , mangakayı elime geçirsem hesap soracağım ilk şey Robin. Sen bu kadını ne yaptın, zaman atlaması öncesi bütün o cool, o bilgin halini götürdün de karşımıza farklı birini getirdin diyeceğim.
Bak Nami'de bir süreklilik sergiliyor, kız direkt kendi alanında (manipülasyon, cimrilik, hırsızlık) ilerleme kaydetmiş.
Hea o zaman tersine shotacon denir, o da ne olur gerontofili falan mıydı :S Yani Momo'nun Nami ve Robin'e ilgi duyması gibi. Gerçi gerontofili ilgi duyan bireyin hangi yaşta olduğunu kapsıyor muydu. Neysem komik sapıklıklar işleniyor, tam hitap ettiği ergen kitlenin aradığı şeyler.Öyle demiyorum tabi ki. Ama küçük çocukla garip garip haller çizilmesi benim hoşuma gitmiyor pek. Momo bayağı küçük şimdi.
18. sayı diyor. Hata yoksa, ara da yok.One Piece is getting the cover and lead color pages in commemoration of its 900th chapter in Shonen Jump Issue 18.