Rica ederim diğer bölümde süprizlerim olacak.Adamın işi bilim yapmak, izafiyet teorisini bulunca muazzam oluyor .
Bugün de güldürdünüz @Jason bey sağ olun, var olun.
Rica ederim diğer bölümde süprizlerim olacak.Adamın işi bilim yapmak, izafiyet teorisini bulunca muazzam oluyor .
Bugün de güldürdünüz @Jason bey sağ olun, var olun.
Hükümet hayatta shichibukai'lık teklifi yapmaz. Yapsa da bizimki kabul etmez. Her halükarda Luffy asla shichibukai olmaz.Bizimkiler daha ne kadar tehlike arz edebilir, artık shichibukailik teklifi gelsin. Azıcık otursunlar yerlerinde de birşeyler öğrensinler, gelişsinler, araştırma yapsınlar falan. Gerçi deluoglan rahat durmaz ama...
Bu aralar Bakuman izliyorum orada planlı programlı olmayan mangakalar daha başarılı oluyor gibisinden bir laf vardı.Keşke forum şunu idrak edebilse yav. Kalkıp su almaya üşenen adamlar vardır eminim ama laf söylemesi kolay. Haftalık çıkan bir seri olduğunu göz önünde bulundurduğumuz sürece One Piece ve Oda'nın ne kadar mükemmel olduğunu idrak edebiliriz.
Valla en başarılı kim görüyoruz.Bu aralar Bakuman izliyorum orada planlı programlı olmayan mangakalar daha başarılı oluyor gibisinden bir laf vardı.
Yanlış noktadan girdim olaya pardon,çok mükemmel dedin ya o açıdan yazdım.Valla en başarılı kim görüyoruz.
Evet, Gosho Aoyama.Valla en başarılı kim görüyoruz.
Yok. Shinji Mizushima.Evet, Gosho Aoyama.
Satışa göre kıyas ediyorsan doğru. Satış belirli bir veri sunuyor cidden.Valla en başarılı kim görüyoruz.