Morgans güzel bir pozunu çeksin.![]()
Şöyle kolunda Luffy varken olsa buralar Sanji fanlarından yanmaz mı ama ??Ailesini kurtardığı sahneyi koysa masanın üstünde dururken efsane olur![]()

Morgans güzel bir pozunu çeksin.![]()
Şöyle kolunda Luffy varken olsa buralar Sanji fanlarından yanmaz mı ama ??Ailesini kurtardığı sahneyi koysa masanın üstünde dururken efsane olur![]()
SağolasınSen bir hafta yazma pis çocukevlat olsa sevilmez o nasıl bir tip ya. Bana da ceza oldu bu iş :/ Allah kurtarsın kardeş.
Hım şimdi anladım. Sen yine iyisin ya. Ben de BM düşer, eğer düşmezse 1 hafta bu tipsizi avatarım yapacağım demiştimAynen ya bu işe nasıl bulaştım bende bilyorum o an çok gaza geldim galiba
Kata luffy yi yener dediydim ondan oldu bütün bunlar![]()
Luffy fanlarının en büyük korkusu olur bu herhaldeŞöyle kolunda Luffy varken olsa buralar Sanji fanlarından yanmaz mı ama ??![]()
Desene aynı kaderi paylaşıyoruzHım şimdi anladım. Sen yine iyisin ya. Ben de BM düşer, eğer düşmezse 1 hafta bu tipsizi avatarım yapacağım demiştim![]()
![]()
Aynen öyle maalesef. AminDesene aynı kaderi paylaşıyoruzşimdiden Allah sabır versin
![]()
Forumdan özür dilerim genel bir görüntü kirliliğine sebep oldum@Historia avatar engelleme sebebi gibi mübarek![]()
utandığın adam Luffy'den çok daha önce hedeflediği krallığa ulaşmış biri. dik dur bu gurur senin.Forumdan özür dilerim genel bir görüntü kirliliğine sebep oldumbir hafta dayanın az kaldı
![]()