Morgans güzel bir pozunu çeksin.
Şöyle kolunda Luffy varken olsa buralar Sanji fanlarından yanmaz mı ama ??Ailesini kurtardığı sahneyi koysa masanın üstünde dururken efsane olur
Morgans güzel bir pozunu çeksin.
Şöyle kolunda Luffy varken olsa buralar Sanji fanlarından yanmaz mı ama ??Ailesini kurtardığı sahneyi koysa masanın üstünde dururken efsane olur
Sağolasın Evet ya kendimi çok kaptırdım zamanında neyse bundan sonra luffy nin olduğu konularda iddaya girmek yok.Sen bir hafta yazma pis çocuk evlat olsa sevilmez o nasıl bir tip ya. Bana da ceza oldu bu iş :/ Allah kurtarsın kardeş.
Hım şimdi anladım. Sen yine iyisin ya. Ben de BM düşer, eğer düşmezse 1 hafta bu tipsizi avatarım yapacağım demiştimAynen ya bu işe nasıl bulaştım bende bilyorum o an çok gaza geldim galiba
Kata luffy yi yener dediydim ondan oldu bütün bunlar
Luffy fanlarının en büyük korkusu olur bu herhalde ama yine de iyi fikirŞöyle kolunda Luffy varken olsa buralar Sanji fanlarından yanmaz mı ama ??
Desene aynı kaderi paylaşıyoruz şimdiden Allah sabır versinHım şimdi anladım. Sen yine iyisin ya. Ben de BM düşer, eğer düşmezse 1 hafta bu tipsizi avatarım yapacağım demiştim
Aynen öyle maalesef. AminDesene aynı kaderi paylaşıyoruz şimdiden Allah sabır versin
Forumdan özür dilerim genel bir görüntü kirliliğine sebep oldum bir hafta dayanın az kaldı@Historia avatar engelleme sebebi gibi mübarek
utandığın adam Luffy'den çok daha önce hedeflediği krallığa ulaşmış biri. dik dur bu gurur senin.Forumdan özür dilerim genel bir görüntü kirliliğine sebep oldum bir hafta dayanın az kaldı