İşte gözlem hakinin önemini burda anlıyoruz1 vs 1 değil. Elaman başkasına odaklanmış. O manada söyledim.
İşte gözlem hakinin önemini burda anlıyoruz1 vs 1 değil. Elaman başkasına odaklanmış. O manada söyledim.
bu yetenek niye tanıdık geldi acaba
Önemini katada gördük sanji anca kendini kurtarıyor.İşte gözlem hakinin önemini burda anlıyoruz
Adamın kaptanı, 1 milyar berilik adamın en güçlü, en çok haki harcanan saldırısına kafa atıp, üstüne adamı yenip ayna dünyasından kaçıyor, bu çapsızı, conoların sıktığı kurşundan germa kurtarıyor. Ben ne diyeyim bu herife? Daha iki gün önce kaptanımı kesin kurtaracağım diyordu bir de, bu nasıl kesin kurtarmak lan? Hamsi tava yapsın Luffye yeter, üstü buna fazla gelir yarı çapı yetmez.Elinin hamuruyla erkek işlerine karışmasın :lul:
2 yemek hazırlayıp Luffyi canlandırsa çok daha işlevli olurduAdamın kaptanı, 1 milyar berilik adamın en güçlü, en çok haki harcanan saldırısına kafa atıp, üstüne adamı yenip ayna dünyasından kaçıyor, bu çapsızı, conoların sıktığı kurşundan germa kurtarıyor. Ben ne diyeyim bu herife? Daha iki gün önce kaptanımı kesin kurtaracağım diyordu bir de, bu nasıl kesin kurtarmak lan? Hamsi tava yapsın Luffye yeter, üstü buna fazla gelir yarı çapı yetmez.
Kendini mi kurtarıyor ? NeyseÖnemini katada gördük sanji anca kendini kurtarıyor.
Bandaj sarsa yeterdi lan, tayfanın bandajcısı bile daha yararlı.2 yemek hazırlayıp Luffyi canlandırsa çok daha işlevli olurdu