Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 896: Son İstek

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    261
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son isteğim saçma sapan yorum yapanlar banlansın. :artiz:
Buna göre kendin de banlanacaksın yani, son isteğim falan. :)
Bunlar hep gaf.
Bu kadar tantana yerine acaba Sanji denize dalıp hızlıca bi ayna getiremez miydi yahu? Pudding mesela yoktu ortada onun evindeki aynaları başkası mı götürdü nedir?
Den den mushi olsa ne güzel olurdu :(

Sanji birisini alamadan arc biterse yani hem Oda hem de Sanji gözümden düşecek.

Chopper gitti Timsahı aldı. Tavşan şovunu yaptı gitti birilerini aldı. Nami de şovunu yaptı iş yaptı.

Bizim Sanji ufak ufak şovlar yaptı ama indirdiği listesi boş. :(

Orada yok efendim Luffy ile beni paketlerler diyeceğine az iş yap da kalbimizi kazan. Bu nedir ya? :(

Umarım Germa gelir de dövüşerek oradan çıkarlar. Saçma sapan kandırmaca, hız şovu ile kaçarlarsa Sanji bıraksın bu işleri.

bu kadar güzel giden bir vs. ancak bu kadar berbat edilip bitirebilir. Odayı buradan alkışlıyorum artık varsa asistanına falan bırakmalı bu işleri

Sizin anlamadiginiz olay arkadaslar, plot armor Katakui’nin uzerindeydi tamamen. Bizim Luffy bu adami harcayacakti ama Oda basit olmasin diye bu kadar zorladi ki yonko sag kolu yoldan gecen adam mi demeyelim diye.

Tamam Kata haddinden bile fazla karizma adam ama karsisindaki de Luffy. Hic bir sey degilse ana karakter yani...

Su shonen dovus istememe muhabbetlerine de ayar oluyorum. Siz kasaba gidip antibiyotik satin alamiyorsunuz diye kasabi mi dovuyorsunuz?
Şu varya dünyanın en güzel mesajı felan.

Sizin anlamadiginiz olay arkadaslar, plot armor Katakui’nin uzerindeydi tamamen. Bizim Luffy bu adami harcayacakti ama Oda basit olmasin diye bu kadar zorladi ki yonko sag kolu yoldan gecen adam mi demeyelim diye.

Tamam Kata haddinden bile fazla karizma adam ama karsisindaki de Luffy. Hic bir sey degilse ana karakter yani...

Su shonen dovus istememe muhabbetlerine de ayar oluyorum. Siz kasaba gidip antibiyotik satin alamiyorsunuz diye kasabi mi dovuyorsunuz?
Ciddi mi yazdın anlamadım.Hem Luffy ana karakter diyorsun hem de plot armor Kata üzerineydi diyorsun.Madem Kata'yı harcayacak güçteydi neden arc başında Kata'dan güçsüz olan adama Nami'yle dalıp anca 11 saatte indirdi ?

Ciddi mi yazdın anlamadım.Hem Luffy ana karakter diyorsun hem de plot armor Kata üzerineydi diyorsun.Madem Kata'yı harcayacak güçteydi neden arc başında Kata'dan güçsüz olan adama Nami'yle dalıp anca 11 saatte indirdi ?
Luffy'nin karşısına geçen elbet iner kabuluyle yazılmış bir yazı. Yani Luffy yenecekti de Kata'yı mangaka ittirmiş de dövüş bu kadar uzun sürmüş gibi anlatıyor arkadaş. Diyecek bir şey yok. Mochi ile yakalayıp öldürmeme, ayna dünyasından kaçırma, son vuruşa kadar bir kere bile üstünlük kuramama bunlar hep mangakanın Kata'yı ittirmesi. Haşmetli Luffy-samamıza bunları nasıl yapabilir yani?

Luffy'nin karşısına geçen elbet iner kabuluyle yazılmış bir yazı. Yani Luffy yenecekti de Kata'yı mangaka ittirmiş de dövüş bu kadar uzun sürmüş gibi anlatıyor arkadaş. Diyecek bir şey yok. Mochi ile yakalayıp öldürmeme, ayna dünyasından kaçırma, son vuruşa kadar bir kere bile üstünlük kuramama bunlar hep mangakanın Kata'yı ittirmesi. Haşmetli Luffy-samamıza bunları nasıl yapabilir yani?
İlk başta troll sandım.Sonra ciddi yazdığını farkedince bi yorum atma isteği geldi.Dediklerine rağmen plot armor olayının Kata üstünde olması...bilemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık