2 saattir burayı Genel Sohbet konusu zannediyorum. Şimdi farkettimBazı yorumlara bakıyorum da bölüm gelmeyince forum gerileme dönemine giriyor
Yalnız değilmişim2 saattir burayı Genel Sohbet konusu zannediyorum. Şimdi farkettim
Bilgi paylaşmak içindir kardeşim. Bahsi geçen arkadaşı nezaman görsem birşey bildiğini söylüyor ama kim ona sorarsa sorsun hiçbir zaman bunu paylaşmıyor. Paylaşmayacaksa kendinde saklı kalsın, burada ki millet zaten heyecan ile bekliyor. Dalga geçermiş gibi bilgiçlik tasladıgını düşünüyorum ve bunu çok belli ediyor zaten kendisi. Bu tavırın tanımı; 'Bak benim arkam sağlam, tanıdıgım var. Siz avucunuzu yalayın'. Düşünmeden çıkışım bu yüzdendir.Bölümün İngilizce'si çıkmadan Türkçe'sinin çıktığı olmuştu, bilmem bilir misin? Nitian'ın da bir tanıdığı olduğu için laf olsun diye konuşmadığını bilmem bilir misin? "Sen ne dediğini bilmiyosun ki" gibi bir cümle kurmadan önce sen de yanıldığın bir nokta olup olamayacağını düşünseydin keşke.
Olaya hakim olmayan kişilerin tavırlarına dikkat etmesi daha doğru olacaktır.
3 haftadır spoileri kim veriyor sen nereyi takip ediyorsun birader?Bilgi paylaşmak içindir kardeşim. Bahsi geçen arkadaşı nezaman görsem birşey bildiğini söylüyor ama kim ona sorarsa sorsun hiçbir zaman bunu paylaşmıyor. Paylaşmayacaksa kendinde saklı kalsın, burada ki millet zaten heyecan ile bekliyor. Dalga geçermiş gibi bilgiçlik tasladıgını düşünüyorum ve bunu çok belli ediyor zaten kendisi. Bu tavırın tanımı; 'Bak benim arkam sağlam, tanıdıgım var. Siz avucunuzu yalayın'. Düşünmeden çıkışım bu yüzdendir.
Seni bilen biliyor dostum zaten , takılma böle ufak şeylere .Spoiler doğru olsada olmasada paylaşımların renk katıyorAdamlara bölümü anlatıyoruz neler olacağını söylüyoruz, resim atamam diyoruz ama hala sahtekarız. Kullanacağım bir cümle var ama onu burada kullanmayacağım. Bugüne kadar bölüm yorumlarına mesaj atmadım bundan sonra da herhangi birisi spoiler konusu olsun burası olsun etiketlemesin beni.