Spoiler nedir nasıl çıkarın tanımını mi yapayım sana burada?Spoiler bölümden bir gün önce gelmiyormu arkadaş. Sen ne dediğini bilmiyosun ki daha bölüm yarın cıkacak diyorsun.
Spoiler nedir nasıl çıkarın tanımını mi yapayım sana burada?Spoiler bölümden bir gün önce gelmiyormu arkadaş. Sen ne dediğini bilmiyosun ki daha bölüm yarın cıkacak diyorsun.
Ben aldım spoiler'ı. Luffy Katakuri'den tek yemiş.Ne güzelmiş...
Adam bölüm ne zaman çıkacak sormuyo spoiler bügün gelir mi bölüm yarın gelecekse onu merak ediyodur.Spoiler nedir nasıl çıkarın tanımını mi yapayım sana burada?
Japonca bölüm yarın çıkacakmış %90 ihtimalle. Japonca çıkmadan spoiler nasıl gelsin.Adam bölüm ne zaman ciçıkac sormuyo spoiler bügün gelir mi bölüm yarın gelecekse onu merak ediyodur.
İnanmam.Ben aldım spoiler'ı. Luffy Katakuri'den tek yemiş.
Haa tmmJaponca bölüm yarın çıkacakmış %90 ihtimalle. Japonca çıkmadan spoiler nasıl gelsin.
Çıkınca görürsünİnanmam.
Uçaklarda kanadın kaldırma kuvvetini azaltan, sürtünmeyi artıran, dolayısı ile yavaşlamayı sağlayan bir nevi kontrol yüzeyine Spoiler denir. Sen bölüm çıkacak dedin. Ben nerden bileyim japoncasımı cıkacak.Spoiler nedir nasıl çıkarın tanımını mi yapayım sana burada?
Birnevi birleşik yazılır.Uçaklarda kanadın kaldırma kuvvetini azaltan, sürtünmeyi artıran, dolayısı ile yavaşlamayı sağlayan bir nevi kontrol yüzeyine Spoiler denir. Sen bölüm çıkacak dedin. Ben nerden bileyim japoncasımı cıkacak.