Snaka mande Luffynin gözleri fenaymış lan.
+Pekoms. Onlara ne olduğunu dövüşün gidişatından daha çok merak ediyorum. Pekoms ölmemiştir umarım.Caesar ve Germa'yı bayadır görmüyoruz, neredeler acep?
Ormanda yatıyordur derken Urouge'dan bahsetmiyor muydu?Olum çok fena bölüm lan.
Luffynin hiç böyle pis dayak yediği olmadı. Kizaru bile böyle yok etmiyordu herifi. Çok şiddetli dövüşüyorlar çok hoşuma gitti lan.
Reyli gene formunda klshdflkhasdflkhasdfl kral adam ya
Snacki göreceğimizi düşünmüyordum. Brule ''ormanda bir yerde yatıyordur'' falan derken ölü yada yarı ölü bendeninden bahsediyor sanmıştım açıkçası. Bakalım rolü ne olacak?
Jinbeide Smoothieye rakip olacak gibi duruyor. İyi vs Jinbeiye çok ters matchup ama olsun. Suyla dövüşen adamın karşısına su sıkan karakter vermek falan...
Bakalım yeni g4 ümüz nasıl bir tipsiz olacak
Linlini azcık daha gezdirseler karı açlıktan ölcek lan zaten.
Diğer G4 formundan farkını göremedim ben. :/Snaka mande Luffynin gözleri fenaymış lan.
Diğer G4 formundan farkını göremedim ben. :/
Yenilgisi onun sınırını gösterdi diyor sonra cesedi bu ormanda bir yerde çürüyordur diyor. Snackten bahsediyor gibi.Ormanda yatıyordur derken Urouge'dan bahsetmiyor muydu?
Normal gear 4 te yüzüne haki basmıyor. Bunda dalgalı dalgalı bak. İlk kolunu ısırırken.Diğer G4 formundan farkını göremedim ben. :/
Yok zaten. Forumdakiler zorluyor bence. Çok zorlarsak boyun tarafında sanki katlanma var uzamış sanki. Yüzde bir değişiklik yok.Diğer G4 formundan farkını göremedim ben. :/