Onizuka 26 Ocak 2018 #191 Boş bölüm.Katakuri devam Fan klub üyesi yine dalga geçiyor suyu çıktı ,sanji bege ayni.hic tad vermedi.catallama meseleside luffynin hakisi bence Son düzenleme: 26 Ocak 2018
Boş bölüm.Katakuri devam Fan klub üyesi yine dalga geçiyor suyu çıktı ,sanji bege ayni.hic tad vermedi.catallama meseleside luffynin hakisi bence
Blackraven 26 Ocak 2018 #193 Katakuri deşmiş Luffy'i Bazı arkadaşlarında dediği gibi gelecekten bi sahne olabilir.
ROGER 26 Ocak 2018 #196 Kendinden mi geçti Luffy gözleri MF dekinin aynısı olmuş olayı tam anlayamadım
Master of Puppets 26 Ocak 2018 #197 Gizli İçerik Luffy burada geleceği görmüyorsa bildiğin koparmış bi tarafını, feci gözüküyor.
Hakili Yumruk 26 Ocak 2018 #198 Luffy burda geleceği görüyor olabilir de mızrağın Luffy'e etkisini merak ediyorum.Umarım bi ara sokar da nasıl bir etkisi varmış görürüz.
Luffy burda geleceği görüyor olabilir de mızrağın Luffy'e etkisini merak ediyorum.Umarım bi ara sokar da nasıl bir etkisi varmış görürüz.
RedTeroR 26 Ocak 2018 #199 Master of Puppets dedi ki: Gizli İçerik Luffy burada geleceği görmüyorsa bildiğin koparmış bi tarafını, feci gözüküyor. Genişletmek için tıkla ... Luffy burda geleceği görmüş olamaz, o kızdan haberdar değilse nasıl görecek o kızın tepkisini ? Öyle değil mi ama ?
Master of Puppets dedi ki: Gizli İçerik Luffy burada geleceği görmüyorsa bildiğin koparmış bi tarafını, feci gözüküyor. Genişletmek için tıkla ... Luffy burda geleceği görmüş olamaz, o kızdan haberdar değilse nasıl görecek o kızın tepkisini ? Öyle değil mi ama ?
CoolAnd1 26 Ocak 2018 #200 Luffy burda geleceği görmüyorsa artık ölsün zaten nedir bu yav sakız gibi uzadı.