Hep aklımdan şöyle bir şey geçmişti. Bigmom bir yerden sonra dellenip adadaki tüm ruhları kendisine çağıracak ve ortaya çok fena bir canavar çıkacak diye düşünüyordum. Yalnız şu gidişata bakarsak Sanji'nin pastasını yediğinde bayılacak ve o esnada bizimkiler topuklayacak. (P.haki xd) Bu durumda Bigmom'ı görememiş olacağız.Büyük Ana’nın gücü tam olarak nasıl çalışıyor bilmiyorum ama Pedro’dan aldığı yaşam süresini çoktan başka şeylere harcamıştır bence. Bayıldığında hepsinin sahiplerine döneceğinden de şüpheliyim.
Moria vol iki yani.Hep aklımdan şöyle bir şey geçmişti. Bigmom bir yerden sonra dellenip adadaki tüm ruhları kendisine çağıracak ve ortaya çok fena bir canavar çıkacak diye düşünüyordum. Yalnız şu gidişata bakarsak Sanji'nin pastasını yediğinde bayılacak ve o esnada bizimkiler topuklayacak. (P.haki xd) Bu durumda Bigmom'ı görememiş olacağız.
Keramet pastada değil onu yapanda. Bu işte sapık aşçı farkı.Hep aklımdan şöyle bir şey geçmişti. Bigmom bir yerden sonra dellenip adadaki tüm ruhları kendisine çağıracak ve ortaya çok fena bir canavar çıkacak diye düşünüyordum. Yalnız şu gidişata bakarsak Sanji'nin pastasını yediğinde bayılacak ve o esnada bizimkiler topuklayacak. (P.haki xd) Bu durumda Bigmom'ı görememiş olacağız.
Aynen. Meyvelerin altyapısı oldukça benzer bana kalırsa. Yalnız Moria gölge alınca net bir biçimde güçleniyordu. Bigmom'a etkisi ne olur bilemiyorum. Meyvenin tam olarak neler yapabildiğini bilmiyoruz hala. Belki Prometheus'a ve kılıcına çok daha fazla ruh verip çok daha güçlü olmalarını sağlar, belki de direkt olarak kendi bedenini etkiler. Vardır bir espirisi yani.Moria vol iki yani.