O kısım şöyle aslında. Başta ben de 26. Oğul yazdım. Çünkü Bavarois, 26 numara, fakat adam saldırı namına hiçbir şey yapmadığı için, 3. Oğul olarak değiştirdim. @TombeYanlış çevirmemişler, editör yanlış yazmış.
O kısım şöyle aslında. Başta ben de 26. Oğul yazdım. Çünkü Bavarois, 26 numara, fakat adam saldırı namına hiçbir şey yapmadığı için, 3. Oğul olarak değiştirdim. @TombeYanlış çevirmemişler, editör yanlış yazmış.
Zaten bana da o yüzden mantıksız geldi çevirileri evya editör notu diyeyim. Bavarois bir şeyler yapsa garip durmazdı ama saldıran Daifuku, 26. oğul diyor ondan saçma duruyor öyle.O kısım şöyle aslında. Başta ben de 26. Oğul yazdım. Çünkü Bavarois, 26 numara, fakat adam saldırı namına hiçbir şey yapmadığı için, 3. Oğul olarak değiştirdim. @Tombe
İsteği yerine geldi mi yatışıyor ama tabi 1-2 ay sonra isterse Sanji de olmayacağından ülkeyi yıkabilir.Yazıldımı bilmiyorum ama ana bu pastayı yiyicek gibi duruyor.Pastayı yedikten sonra lezzettinden kesinlikle deliye dönücektir ve daha fazlasını istiyecektir ki bu durumdada hedef sanji oluyor bence sanjiyi kendine saklamak istiyecektir ana ne pahasına olursa olsun.Olaylar orda kopucak gibime geliyor hadi hayırlısı.
Söyledim ya kanka ruh hakimiyeti yüzünden.BM'in içinde şeytan dedikleri Canan Karatay mı acaba, çöp gibi kaldı kadıncağız. Çocukları bile anlam veremiyor. İlk defa bu kadar uzun süre krizde kalmış. O taş haline bürünecekse pasta denizi boylar umarım.
Ekleme olarak; 5 yaşında dubaya benzeyen Linlin, 28 yaşında Madison Ivy, 48 yaşında Disney'in Hades'ine nasıl dönüşür? Neden boyutları değişiyor acaba.
Ama şöyle bir durumda var BM bu seker yüzündendi galiba 5 yasindayken sekerin lezzeti yuzunden kendinden gecip kendi sözde anne rolü yapan cocuk tacirini yememis miydi? Ben mi yanlis hatirliyorum ki eger dogru hatirliyorsam pasta o sekerden kac kat daha lezzetlidir bence.İsteği yerine geldi mi yatışıyor ama tabi 1-2 ay sonra isterse Sanji de olmayacağından ülkeyi yıkabilir.
O bi ihtimal uzun süre de aç kaldı. Olur mu olur da Perosperoyu falan yedirtir. Sanjiyi yedirtecek hali yok.Ama şöyle bir durumda var BM bu seker yüzündendi galiba 5 yasindayken sekerin lezzeti yuzunden kendinden gecip kendi sözde anne rolü yapan cocuk tacirini yememis miydi? Ben mi yanlis hatirliyorum ki eger dogru hatirliyorsam pasta o sekerden kac kat daha lezzetlidir bence.
Sanjiyi yere getirmedim demek istedigim daha sanjinin tam olarak robin göz yaslarini gördüğümüzü düsünmüyorumO bi ihtimal uzun süre de aç kaldı. Olur mu olur da Perosperoyu falan yedirtir. Sanjiyi yedirtecek hali yok.
Sen sonunda bir kayıp verilebilir diyorsun yani sanji olur bu olur şu olur.Sanjiyi yere getirmedim demek istedigim daha sanjinin tam olarak robin göz yaslarini gördüğümüzü düsünmüyorum
bence BM pastayi yedikten sonra sanjiyi kesinlikle bırakmicaktir bizimkilere isler cikmaza girincede sanji kendisini feda edicektir gibi dusunuyorum tabi birde puddingde olabilir kendisini feda eden pastayi o degil ben yaptip diyip kafamda deli sorular